14
Kitas

Toliau

Savo akimis išvysite natūralų gyvūnijos pasaulį ir iš arti susipažinsite su vietinių gyventojų puoselėjamomis senosiomis tradicijomis!

Botsvana – Pietų dykumos žiedas

Centriniame Kalahario dykumos draustinyje galima išvysti įspūdingą augaliją ir gyvūniją: nuo antilopių iki jas medžiojančių, juodais karčiais pasipuošusių liūtų. Žymi Okavango sausumos delta yra didžiausia pasaulyje, pasižyminti savo išskirtine gyvūnija: Afrikos drambliais, krokodilais, raganosiais, gepardais, begemotais, žirafomis. O kur dar pasivaikščiojimai su Bušmenų pėdsekiais – visa paliks neišblėsiančių akimirkų visam gyvenimui.

Brazilija – nuo Rio de Žaneiro link Amazonės džiunglių

Jei neatsispiriate sambos muzikai ir jos šokių judesiams, būtinai turite apsilankyti skambiajame Rio de Žaneire. Šis antrasis pagal dydį Brazilijos miestas yra viena lankomiausių vietovių pasaulyje. Kosmopolitišką Brazilijos miestų įvairovę lenkia didingi ir nenugalimi Amazonės atogrąžų miškai. Tai – vienintelė vieta, kurioje galima aptikti daugiausia augmenijos ir faunos rūšių, žymiąsias staugūnes (Howler) beždžiones ir nykstančius Amazonės delfinus.

Kroatija – senosios Europos palikimas

Zagrebo antikos laikų centriniai sutvirtinimai smarkiai konkuruoja su akmenimis grįstomis gatvėmis bei barokine architektūra Vienoje ir Budapešte. Toliau į pietus akį patraukia Dubrovniko miestas, kuriame puikuojasi UNESCO saugomas senamiestis. Taip pat į UNESCO pasaulinio paveldo sąrašą yra įtraukti ir aukšti grotuoti kriokliai „Plitvice“ nacionaliniame ežerų parke, todėl juos būtina aplankyti. Jei norite pajusti senosios Europos dvasią, keliaukite į Kroatiją ir mėgaukitės nepakartojamais vaizdais.

14
Kitas

Toliau