Į Londoną atvykę turistai retai praleidžia progą išvysti karališkos šeimos rezitenciją – Bekingemo rūmus. Juose vyksta ekskursijos, kurių metu galima išvysti karališkuosius kambarius. Tiesa, į privačius šeimos narių apartamanetus pavykti nėra įmanoma.

Iš viso rūmuose yra beveik 800 apartamentų. Visų dėmesį ypač traukia rūmų kieme budintys apsaugos darbuotojai, kurie kas kartą keičiasi, atlikdai tam tikrą ceremoniją.

Ne mažiau turistai pageidauja ir svajoja išvysti šeimos narius, kuriuos, pasak britų gidų, kartais galima padaryti žinant, kur apsistoti nakvynei ar ateti išgerti arbatos. Karališkos šeimos nariai, pavyzdžiui, princo Williamo žmona Kate Middleton yra pamėgusi netoli rūmų esantį viešbutį „The Goring“. Jį Kembridžo hercogienė pamėgusi jau keletą metų: būtent jame moteris nakvojo naktį prieš svarbią savo gyvenimo dieną – vestuves su princu.

Minėtas viešbutis yra atviras visiems lankytojams. Tai ypač prabangus, penkių žvaigždučių viešbutis. Jis buvo atidarytas dar 1910 metais, nakvynė jame kainuoja nuo 800 eurų.

Tai yra vienas iš nedaugelio viešbučių, kurie turi karalienės Elžbietos II pripažinimą. Aristokratė iki šių dienų lankosi jame, laikydamasi ritualo – arbatos gėrimo. Viešbutyje yra atskira salė, skirta šiam užsiėmimui.
Viešbutis

Sklando gandai, kad viešbutį ir Karališkuosius rūmus jungia slaptas tunelis, kuriuo ir gali nepastebimai, išvengdami aplinkinių dėmesio patekti šeimos nariai.