Štai, pavyzdžiui, keletas Londono barų, kuriuos atradę, tikrai apsidžiaugsite, kad padarėte tai išdidžioje vienatvėje.

Sekite Perpasaulį.lt naujienas Facebooke! Tapkite mūsų gerbėju ir naudingas žinias keliaujantiesiems bei naujausius keliautojams aktualius įvykius sužinokite pirmi! Taip pat skaitykite Perpasauli.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „Android“.

1. Mark’s Bar, Hix, Soho

Besilankant Soho, atrasti vietą, kurioje galima būtų išlenkti taurę martinio trečią popiet - išties nelengva užduotis. Vis dėlto, tokios vietelės kaip Mark’s Bar puikiai pritaikytos ankstyviesiems svečiams. Ir nepaisant šio fakto, vakaro šurmulio ankstyvąją popietę čia tikrai nepajausi. Tad viskas, kas belieka - tiesiog griūti į patogią odinę sofą, atsivertus savo mėgstamiausią knygą.

2. The Lyceum Tavern, Covent Garden

Esminis (ir jau legendiniu tapęs) šio baro interjero atributas - medinės budelės, kuriose pasislėpti vienam neretai daug patogiau, negu besidalinant tuo, kas slegia širdį su artimu draugu. Be to, ši vieta - puikus spot'as pasislėpti nuo turistais perpildyto Covent Garden rajono - ypatingai, popietei kiek įsibėgėjus. Be to, kai kurie kelionių gidai itin rekomenduoja The Lyceum Tavern tiems, kurie susiduria su poreikiu pasigauti greitą bevielį internetą.

3. The French House, Soho

Nors ši užeiga pastaruoju metu tapo itin pamėgta visokiausio plauko vakarotojų, užsukti čia šiek tiek popiet - nuostabus sprendimas. Patogiai įsitaisykite prie jaukiausiai jums atrodančio staliuko, užsisakykite gėrimą ir net nepastebėsite, kaip su malonumu sulauksite vėlyvojo minios pagausėjimo tarp svetingų The French House sienų.

4. Peckham Refreshment Rooms, Peckhamas

Nors lietuvio akiai ši vieta ir gali pasirodyti labiau panašia į hipsterių kavinę su nešiojamaisiais kompiuteriais apsistačiusių laisvai samdomų kūrybininkų apspiestais stalais, nuveikti čia galite kur kas daugiau negu galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Juolab, kad faktiniais duomenimis, alkoholinių gėrimų pasirinkimas čia... turėtų maloniai nustebinti kiekvieną, užklydusį į Peckham Refreshment Rooms pirmą - o gal net ir antrą kartą.

5. The Carpenter’s Arms, Shoreditčas

Nors Shoreditčas ir garsėja kaip vieta, kurioje mažiausiai patartina leisti laiką vienam, „The Carpenter’s Arms“ mielai priglaus kiekvieną čia užklydusį atskalūną. Be to, užsukus į šią įstaiga, būsite maloniai nustebinti neįtikėtinai draugiškų kainų - kai šių išsigelbėjimui nuo vienatvės slogumo skirtame bare galėtumeisi tikėtis mažiausiai.

#publife #latergram

A photo posted by Nima (@nimacheeps) on

6. The Salusbury, Queen’s Parko apylinkės

Labai tikėtina, kad apie šią vietą būsite girdėję dar prieš savo pirmąjį tikrą apsilankymą Londone. Tad visiškai nesvarbu, ar pro šalį prasukti pavyks su būreliu draugu, ar bevaikštinėjant vienam - tiesiog pasinaudokite progą ir įslinkite vidun bent pusvalandžiui. Autentiška patirtis, įgyta čia, veikiausiai taps gana vertingu jūsų viešnagės Anglijos sostinėje bonusu.

7. The Peckham Pelican, Peckhamas

Matyt, dėl itin glaudžios kaimynystės su Camberwello menų koledžu čia visada gausu pavienių, savo mintyse paskendusių asmenybių. Tad, jeigu nuspręsite tapti viena iš jų, bendroje lankytojų minioje tikrai neišsiskirsite. Patyrę vietiniai pataria čia užsisakyti butelį-kitą iš smulkių daryklų atgabento alaus - labai tikėtina, kad tokio nebeparagausite niekur kitur.

8. The Talbot, De Beauvoir

Nors penktadienio ir šeštadienio vakarais „The Tablot“ - itin ankšta, bet kuriuo kitu metu čia galima ramiai užsukti vienam ir nesitikėti būti užkalbintam nepažįstamo lėbautojo - nebent patys to norėtumėte. Nepaisant visų, iš pirmo žvilgsnio, itin nepalankių faktorių, ši vieta ne tik gana populiari, tačiau ir itin jauki - tuo netruksite įsitikinti vos čia užsukę.

A De Beauvoir sunset...

A photo posted by deanneoliverevans (@deanneoliverevans) on

9. 69 Colebrooke Row, Angel

Ilga laiką ši vieta buvo oficialiai pripažįstama geriausiu kokteilių baru mieste. Vis dėlto, jeigu nuspręsite čia apsilankyti ir išbandyti išties kokybiškai paruoštą gėrimą, būkite tikri - jūsų ramybės nesudrums niekas.

A photo posted by @69colebrookerow on

10. Bar Américain at Brasserie Zédel, Soho

Dar viena vietelė Soho, tik šį kartą atkreipiame jūsų dėmesį į įstaigą, kurioje labiausiai verta apsilankyti šiek tiek arčiau vakaro. Nusileidę laiptais, pasijusite lyg patekę į ketvirto dešimtmečio amerikietiško romano aplinką, kur ištaigingai apsirėdę asmenys, neskubėdami gurkšnoja martinį, o tuo pat metu ant savo pečių laiko viso pasaulio naštą. Užsukus čia, tikrai nereikės daug pastangų tam, kad įsijaustumėte į panašų vaidmenį.