Sekite Perpasaulį.lt naujienas Facebooke! Tapkite mūsų gerbėju ir naudingas žinias keliaujantiesiems bei naujausius keliautojams aktualius įvykius sužinokite pirmi! Taip pat skaitykite Perpasauli.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „Android“.

Keliais procentais balsų nuo jos atsiliko Martyno Starkaus „Žemyn galva į Australiją“. Rinkimuose dalyvavo 13 šiais metais išleistų kelionių tematikos knygų.

„Šioje Tūkstantmečio odisėjos knygoje puikiai susipina istorinio įvykio atpasakojimas su įžvalgomis apie lyderystę, asmenines galias ir verslo sėkmės paslaptis. Skaitydamas šią knygą kartais pasijunti lyg skaitytum kelionės jachta dienoraštį, o kartais – kaip nuotykių romaną. Tačiau didžiausia šios knygos vertė yra odisėjos dalyvių patirtimi grįstos įžvalgos apie neribotas žmogaus galias, apie gebėjimą veikti kartu ir atlikti neįsivaizduojamai didžius žygdarbius. Tai knyga tiems, kurie turi svajonių ir ieško įkvėpimo, kaip jas pasiekti“, – taip P. Kovo knygą apibūdino ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius Nerijus Pačėsa.