Ką daryti? Paprasčiau nebūna - atsisiųskite DELFI programėlę, užsiregistruokite ir laimėkite savaitės trukmės kelionę be jokių rūpesčių sau ir trims draugams Gruzijoje, Gudauri kurorte.

„DELFI išmaniųjų skaitytojų būrys mobiliuose įrenginiuose vis auga, todėl prieš šventes norėjome padaryti nepamirštamą staigmeną - vienam mūsų skaitytojui ir trims jo artimiausiems draugams padovanoti nepamirštamą slidinėjimo kelionę. Tikimės, kad ši kelionė suteiks pozityvių emocijų ir neužmirštamų įspūdžių ateinantiems metams“, - sakė DELFI Rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

Kelionės į Gudauri kurortą Gruzijoje programa:

1 diena. „Turkis Airlines“ skrydis Vilnius – Stambulas – Tbilisis. Skrydžio metu teikiamas maitinimas. Pervežimas nuo Tbilisio oro uosto iki viešbučio. Naktį atvykstame ir įsikuriame.

2 – 6 dienos. Slidinėjimas didžiausiame Gruzijos kurorte Gudauri. Pusryčių ir vakarienės metu viešbutyje mėgaujamės tradicine gruzinų virtuve.

6 dienos vakaras. Po slidinėjimo išvykstame į sostinę Tbilisį. Ekskursija autobusu su lietuviškai kalbančiu gidu po lankytinas vietas bei bendra vakarienė.

7 diena. Skrydis Tbilisis – Stambulas – Vilnius.

„Džiaugiamės turėdami galimybę bendradarbiauti su pagrindiniu naujienų portalu DELFI ir pasiūlyti išskirtinę kelionę į Gruzijos kalnus DELFI skaitytojams. Slidinėjimas Gruzijoje, Gudauri kurorte garantuoja aktyvias ir pažintines atostogas tiek pradedančiam, tiek pažengusiam slidinėtojui, todėl tikimės, kad mūsų kelionė taps įsimintina 2015 metų akimirka“, - sakė „Hi mountains“ direktorius Karolis Mažulis.

DELFI programėlę galite atsiųsti iš „Apple Store“, „Google Play“, „Windows“ programėlių parduotuvės arba apsilankę www.delfi.lt/kalnai ir nuskanavę QR kodą.

Detalesnė informaciją apie kelionę: www.delfi.lt/kalnai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)