Sekite Perpasaulį.lt naujienas Facebooke! Tapkite mūsų gerbėju ir naudingas žinias keliaujantiesiems bei naujausius keliautojams aktualius įvykius sužinokite pirmi!

Ir žinoma, į mitus ar legendas, o gal net ir visai realias istorijas, garsinančias šias šalis pažvelgti su humoru. Tad, Jūsų dėmėsiui, trumpa apžvalga - kuriose gi šalyse moterys tikrai garsėja kaip nepasotinamos?

1. Vokietija

Ši istorija garsiai nuskambėjo šių metų kovo pradžioje - į penktą dešimtį įkopęs Miuncheno gyventojas buvo priverstas išsikviesti policiją, kadangi jo penkeriais metais vyresnė draugė (draugavę jie, tiesa, buvo, švelniai tariant, neilgai) įkalino jį savo bute ir grasino neišleisti tol, kol šis jos nepatenkins dar... ir dar. Graudžiausia šioje istorijoje, tai, kad vyras nusprendė traukti namo tik tada, kai suprato, jog po kelių jau įvykusių lytinių aktų jaučiasi visiškai išvargęs.

Kai vyrui pagaliau pavyko išsikviesti policiją, jį kalinusi draugė puolė seksualiai priekabiauti prie atskubėjusių pareigūnų, tačiau ir šį kartą situacijos pasigerinti jai nepavyko. Nepasotinamoji vokietė buvo surakinta ir išvežta į policijos komisariatą. Po šio incidento pradėtas tyrimas, beje, dar nebaigtas, nors nukentėjęs ir yra pareiškęs norą atsisakyti bet kokių pretenzijų, turimų kaltinamajai.

Ši istorija yra gana iliustratyvi, tačiau kartu tai yra ir... lašas jūroje, kadangi tokie įvykiai Vokietijoje nutinka pakankamai dažnai - ir ne visada jie būna tokie nepatogūs, liūdni ar susiję su įtarimais žmogaus teisių ir laisvių apribojimais. Kaip ten bebūtų, Vokietija - visokeriopai spalvinga šalis, o frigidiškos moterys čia nėra vienintelis, ar juo labiau - masiškiausias panašių nukrypimų kraštutinumas.

2. Indija

Šioje smurtu prieš moteris pastaruoju metu itin pagarsėjusioje šalyje pasitaiko ir visiškai priešingų atvejų - tačiau vargu ar tuo reikėtų labai stebėtis. Štai, pavyzdžiui, šių metų pradžioje vienas Mumbajaus gyventojas išsiskyrė su savo žmona vos po pusantrų metų santuokos, o vienintele skyrybų priežastimi buvo... nepasotinami seksualiniai moters poreikiai. Ši istorija taip pat nėra labai linksma, kadangi nelaimėlis, vos susituokęs, susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis, o šiam grįžus namo po apendicito pašalinimo operacijos, vietoje užuojautos, sulaukė žmonos grasinimų, kad šiam jos nepatenkinus, jo sveikatos (ir seksualinio gyvenimo) bėdos bus paviešintos vyrą žeminančiame kontekste.

Šios istorijos pabaiga, kita vertus, buvo pakankamai laiminga, kadangi, vos išsiskyręs, vyras pradėjo sparčiai sveikti, grįžo į darbą, pagerėjo ir jo finansinė padėtis. Tačiau akivaizdu, kad šioje, daugiau nei milijardą gyventojų turinčioje, šalyje tokia istorija nėra vienintelė. Vis dėlto, ji ne tik daug pasako apie vietinių moterų „įdomybes“, tačiau ir savotiškai garsina šią pakankamai išliaupsintą, o kartu ir gąsdinančią šalį iš... šiek tiek kitos pusės.

3. Jungtinė Karalystė

Šioje šalyje moterys garsėja kaip vienos didžiausių sąlyginių audiovizualinės pornografinės produkcijos suvartotojų pasaulyje. Tuo tarpu faktas, kad erotinę literatūrą čia jos varto maždaug dvigubai dažniau negu vyrai jau nebestebina nieko.

Panašius skaičius galėtumėme atrasti, statistiškai pasidomėjus tiek panašiais rodikliais JAV, tiek bene kiekvienoje Vakarų Europos šalyje. Tiesa, britės mėgsta stebinti savo nepopuliarumu tarp sekso turistų, kadangi panašiais tikslais keliaujančiųjų iš čia, pavyzdžiui, į Prancūziją ir atvirkščiai vyrų srautai skiriasi beveik tris su puse karto.

4. Japonija

Ši šalis garsėja kaip itin liberali ir tolerantiška seksui. Žmonės čia gražūs ir draugiški ir nors, pakankamai sunkiai atveria savo širdis užsieniečiams... ties širdimi ir dvasiniais reikalais panašios kliūtys dažniausiai ir apsiriboja. Čia rasite išvystytą infrastruktūrą, kuri patenkins visokių rūšių sekso turistus.

Prostitucija Japonijoje yra nelegali, tačiau prostitutės randa begalę įstatymo spragų, leidžiančių joms ir toliau darbuotis. Sostinė Tokijas yra laikoma aukštos klasės prostitucijos paslaugų sostine, tad sakoma, daug klientų čia vis sugrįžta.

5. Rusija

Jeigu pastarosios dvi įžvalgos didžiausiai pasaulio valstybei būtų sunkiai pritaikomos, istorijos, panašios į pirmas dvi čia pasitaiko taip pat labai dažnai. Neapsigaukite istorijomis apie patriarchalinių tradicijų svarbą vyrų ir moterų santykiuose šioje srityje - šiuolaikinėje Rusijoje ne tik pasitaiko visko - čia galima prisiklausyti ir visokiausių istorijų apie butuose užrakintus vyrus, traumines stipriosios lyties atstovų patirtis, susidūrus su beširdėmis (dažniausiai tai nėra taip baisu, kaip skamba) nimfomanėmis arba viršininkes-manipuliantes, sunkiai nusileidžiančias netgi garsiajai imperatorienei. Jeigu kalbėtumėme apie lytinį gyvenimą, ši savo tėvynėje turi nesuvokiamai didelį skaičių pasekėjų.