Sekite Perpasaulį.lt naujienas Facebooke! Tapkite mūsų gerbėju ir naudingas žinias keliaujantiesiems bei naujausius keliautojams aktualius įvykius sužinokite pirmi!

Sėkmė iš dalies priklauso nuo to, kokį automobilį turite, tad jums teks pritaikyti toliau išvardintus pasiūlymus sekso automobilyje tematika pagal savo transporto priemonę. Tai patarimai, skirti vidutinio dydžio, keturių durų sedano savininkui.

Štai keli patarimai, kurie seksą automobilyje pavers lengvesniu nuotykiu.

Pozos ir veikla

Yra keletas pozų, kurios automobilyje yra patogesnės ir teikia daugiau malonumo. Jeigu nusprendėte pamėginti, turėkite omenyje štai ką:

• Galinė sėdynė

Tai gali būti poza „moteris viršuje“ arba „vyras viršuje“, kai apačioje esantis sueities dalyvis guli ant galinės sėdynės, jeigu tai vyras, jis gali ir sėdėti. Bus kur kas patogiau, jeigu priekines sėdynes kaip įmanoma toliau nustumsite į priekį – taip turėsite daugiau erdvės.

• Priekinė keleivio vieta

Atitraukite sėdynę kaip galima toliau atgal ir atsisėskite. Jūsų partnerė gali „joti“ atsisukusi į jus arba į priekinį stiklą.

• Ant automobilio

Automobilio gaubtas yra puiki vieta daugeliui pozų: ji gali užkelti kojas jums ant pečių, kai jos sėdmenys yra ant automobilio krašto, arba ji gali stovėdama ant žemės pasilenkti ant to paties dangčio, o jūs būsite iš galo. Garantuota, kad gryno oro tikrai nepritrūks.

• Važiuojant

Jūsų mergina gali pradžiuginti jus savo burna tuo metu, kai jūs vairuojate. Žinoma, lėtai ir atsargiai – jūsų abiejų labui. Venkite nelygumų ir duobių, ir nei akimirkai nenuleiskite akių nuo kelio.

Jeigu jaučiate, kad nebepavyksta sukoncentruoti dėmesio, iškart sustokite. Feliacija neverta avarijos ar traumų, juo labiau jūsų, jūsų merginos ar dar kieno nors gyvybių.

Saugumas

Seksas automobilyje tikrai nėra iš saugiųjų. Jūsų, jūsų partnerės ir visų kitų piliečių fizinis saugumas yra svarbiau už viską, nes paprasčiausiai tokiu atveju jūs esate labai blaškomas ir negalite sutelkti dėmesio į aplinką. Būtina apdairiai elgtis nuo pat pradžių.

Taigi, kažkur pastatykite automobilį taip, kad jis nenugarmėtų nuo skardžio ir į jį neatsitrenktų kitas eismo dalyvis. Tada tvirtai užtraukite rankinį stabdį ir sureguliuokite sėdynę. Tuomet jau galima pradėti.

Įstatymai

Daugumoje pasaulio vietų viešas nepadorumas yra draudžiamas, o seksas automobilyje kaip tik ir yra viena iš to nepadorumo formų. Už tai galite būti suimtas ir nubaustas. Jau nekalbant apie tai, kad jausitės labai labai nepatogiai. Kai kuriose šalyse būsite ne tik suimtas, bet ir nusiųstas į kalėjimą, kur teks atlikti bausmę už nepadorų elgesį. Nepamirškite to, kai nuspręsite pasimylėti automobilyje...

Turėkite omenyje

Turėkite po ranka servetėlių ar tualetinio popieriaus ritinėlį pavalymui, galbūt dar nedidelę pagalvėlę, kad būtų patogiau. Taip pat reiktų vandens atsigaivinimui ir, aišku, prezervatyvų. Žvakių tikrai nereikia – tai vienas žingsnis iki gaisro.

• Švara

Turite būti tikri, kad jūsų automobilis švarus. Išmėtytos snargliuotos servetėlės, išsineštinio maisto dėžutės su jo likučiais viduje, ar „McDonald’s“ puodeliai su išsivadėjusio gėrimo likučiais tikrai blaškys jus ir atitrauks dėmesį nuo pastangų pasimylėti automobilyje. Trupiniai ir smėlis ant galinės sėdynės taip pat patogumo nepadidins, todėl prieš tai pasidarbuokite siurbliu.

Trumpiau tariant, prieš pasimatymą verta apsikuopti. Kad išvengtumėte lipnių dėmių, prieš tai pasirūpinkite prezervatyvais. Jau nekalbant apie saugų seksą, tai labai praktiška išeitis pasirūpinti jūsų, jūsų merginos ir jūsų automobilio švara.

• Vieta

Protingai pasirinkite vietą. Turėkite omenyje, kad jūsų besimylinčių automobilyje neturėtų matyti nei suaugusieji, nei vaikai. Jeigu jums nesvetimas ekshibicionizmas, tuomet pasirinkite tam tinkamą vietą, pavyzdžiui, skersgatvį raudonųjų žibintų rajone.

Kitu atveju paieškokite ramios ir atokios vietelės su gražiu vaizdu, galbūt netoli vandens telkinio, paplūdimyje ar parke. Jeigu neturite didelio pasirinkimo ar pakankamai degalų, tuomet puikiai tiks ir tuščia automobilių stovėjimo aikštelė. Venkite banalių vietų, kurias renkasi visi kiti.
Vaizduotė yra vertybė – išnaudokite ją.

Padidinkite apsukas

Seksas automobilyje ne visuomet yra puikus, tačiau šiek tiek viską apmąsčius ir suplanavus, galite turėti puikią progą pasimėgauti šiuo malonumu išties neįprastoje ir įdomioje vietoje. Būkite atsargūs, nepraraskite sveiko proto ir gerbkite visą likusį pasaulį. Ir nuoširdžiai tuo pasimėgaukite.