Sveiki, pamačiusi konkursą, supratau, kad tai ženklas...
Po pusantrų metų be atostogų, tik nuo rugsėjo 8 einu taip ilgai lauktų atostogų... :D
Norėčiau prasitęsti suplanuotas atostogas saulėtame Kipre būtent plaukdama Baltijos jūra, kadangi manau, jog tai būtų puikus būdas tik dar kartą įrodyti sau, jog kaip sakoma, namuose geriausia, o šiuo atveju, savi kraštai ir jūra - geriau už visokius vandenynus ir kitas jūras... :)
Ačiū už galimybę.

Jovita P.

*******************

…Sėdžiu sode ir žiūriu į dangų. Dieve, kaip aš pasiilgau tos skaisčiai mėlynos spalvos!

Apie mėlyną jūrą, tolumoje susiliejančią su tokiu pat mėlynu dangumi, pradėjau svajoti jau nuo Naujųjų Metų. Atostogų planas buvo toks: tik atšilus orams nuvažiuoti prie mūsų Baltijos jūros, kurios nemačiau septynerius metus, įkvėpti gaivaus ir sūraus oro, žiūrėti į šėlstančias bangas ir visiškai pasinerti į jūros bei saulės teikiamą palaimą.

Tačiau tik prasidėjus atostogoms įvyko visai neplanuotas dalykas – vieno įvykio metu susilaužiau šonkaulį. Taigi visas savo išsvajotas atostogas praleidau vaikščiodama, sėdėdama ir gulėdama tik tam tikromis pozomis, ir savaime aišku, savo namuose.

Praėjo du mėnesiai, sveikata pasitaisė. Bet išsvajotos atostogos taip ir liko tik išsvajotomis. O taip norėčiau jas prasitęsti ir nors trumpam pasisveikinti su skaisčiai mėlyna banguojančia, šėlstančia Baltijos jūra.

O kol kas... sėdžiu aš sode ir žiūriu į mėlyną dangų...:)

Audra

**********************

Galima pavydėti žmonėms, kurie gali pratęsti atostogas.
Va tai aš tik svajoju apie jas, kadangi išleidau visus kolegas
atostogų, kadangi šią vasarą daugelis turėjo asmeninių svarbių
švenčių.
Va jau kai sugrįš ir nudirbsim susikaupusius darbelius, tuomet ir aš
planuosiu kruizą:

Iki pasymatymo:)

Aida

**********************

Atostogos...jų visada negana:) vienos baigėsi ir štai jau lauki kitų..Kad ir dabar klausydama švedų grupės dainos pastebėjau jūsų konkurso skelbimą, perskaičiau nuostabų kelionės aprašymą ir susigundžiau sudalyvaut.

Manau atostogoms ir kelionėms nereikia ieškot priežasčių, o tik naudotis visomis atsiveriančiomis galimybėmis.

Nors niekada nebuvau labai spontaniška, negyvenau vien tik dabartimi, mėgau viską suplanuot iki smulkmenų..vis labiau jaučiu žaibišką laiko tėkmę ir suprantu, kad laikas sustoti ir pradėt mėgautis akimirkos žavesiu..per daug sąrašų ir savo laiko laukiančių planų ką veikti bei vietų kurias norėčiau aplankyt kadanors...
Gyventi. Svajoti. Jausti. Mėgautis. Patirti. Pažinti. Leistis į nuotykius. su kryptimi...o kartais ir be jos...ilgam ar tik kelioms dienoms..Dabar ar rytoj...Kas gali būt nuostabiau?

Visiems puikios dienos ir galimybių prasitęsti atostogas, nuskaidrinant savo kasdienybę ir patiriant kažką naujo!

Nuoširdžiai,
Elena

*******************

Sveikos, mano mylimos, šiltos ir greitai pasibaigiančios atostogos! Būkite atostogos geros, leiskite nors kartą šįmet pažvelgti į gražuole mėlynakę Baltiją. Būkite geros taip greitai nepasibaikite. Jei bent trupučiu leisite pažvelgti į vieną mano svajonių šalį Švediją aš būsiu labai laiminga, aš taip noriu pamatyti Stokholmą į tą gražuolį, pamatyti iš arti tą šiaurės Veneciją.

Aš dar niekad nebuvau užsienio šalyje, jūs puikiai žinot kaip man patinka Skandinavijos istorija, vikingai, Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės ryšiai su Švedija, nuostabią miesto architektūra.

Atostogos mano mielos, aš dar noriu gražuole Rygą pamatyti juk šįmet ji Europos kultūros sostinė norisi iš arti pamatyti, draugė taip pasakoja kokia ji graži noriu savo akimis tai pamatyti. Jei išpildysite mano svajonė aš išrėksiu visu balsu kokia aš laiminga ir mano pagaliau svajonė išsipildė pamatyti šių dviejų nuostabių šalių širdies grožį ir lesit nors trumpam pajusti ir plakti, judėti jų ritmu. Tikiuosi, manęs neužmiršit ir pildote svajones, nes noriu iš visos širdies. Kaip svajonės ir viltys nuoširdžios ir jomis labai tiki jos ir pildosi.

Atostogos visada jūsų laukiu, niekada nepamirštu, ir paliekančios tik geriausius prisiminimus. Niekada manęs nepalikite vienos visada su meile jūsų draugė Renata.

*********************

Viskas prasidėjo prieš dvidešimt devynis metus, kai būrėja kavos tirščiuose įžiūrėjo, jog vieną dieną išauš ta akimirka kai DELFI man ir mano gyvenimo sugėrovui įteiks du bilietus plaukti Titaniku.

Ruošiausi tam visą gyvenimą: kadangi kelionė turi pavykti nemokama – netaupiau pinigų nei vieną dieną, kadangi žinojau jog nebus kur palikti vaikų – tai jų ir negimdžiau, kai atsirado google maps iškart apžiūrėjau vandens paviršiaus nuotraukas iš kosmoso, juk anksčiau ar vėliau čia plauksiu aš!

T.y. mes. Taip Jonai, imsiu Tave į kelionę, jei iki rugsėjo nepersikąsim gerklių, iš meilės. Nepaisant to, jog kai paskutinį kartą buvome kartu vandenyje, porinėje baidarėje, vertėmės 5 kartus, aš nebijau lipti su tavimi į laivą. Šį kartą mobilų telefoną ir fotoaparatą įdėsiu į dar sandaresnį stiklainį.

Prasitęsim savo bedarbių atostogas dar kelioms dienoms pabėgdami nuo rudens. Truputį sukčiausim ir iškąsim rugsėjo gabalą. Pažadu daryti titaniką (čia laivo pirmagalyje mosikuot rankom) jei tik kas prileis, pažadu verkti jei pasidarys liūdna, springti juoku kai bus linksma, pykti ir šokti ir plaikstytis... tikiuosi jūrų marių vėjai įpūs ugnies, nes va, rytoj kaip ir 10 metų sukanka.

Milda A.

***************

Sveiki,

Rašo Jums eilinė lietuvos mažo miestelio moteris-mama,žmona,dukra,darbuotoja. Ar aš nenusipelnau kaip moteris sušukti - VAU VAU laimėjau kelionę? Ar nenusipelnau kaip mama - kurios vaikas prieš išvyką prie jūros susirgo ir ilgąjį žolinės savaitgalį tupėjau namie? Ar kaip žmona nebuvusi povestuvinėje kelionėje nenusipelnau pašelti kelto diskotekoje. Ar nenusipelnau praplėsti savo akiračio aplankydama muziejus ir pirmą kartą plaukti laivu?Aš nusipelniau laimėti kruizą, bet Aš JAU LAIMĖJAU nes išdrįsau parašyti ir dalyvauti.

Su pagarba Kristina L.

*************

Visa gyvenima troskau pamatyti kuo daugiau saliu ir miestu, pasisemti puikiu ispudziu. Deja, jau trys metai niekur nebuvau, o Stokholme is vis nebuvus. Taigi, as noriu ne prasitesti atostogas, o paatostogauti. :)
Adelaida

*************

Esu mergina 23 metų, gyvenu Vilniuje, šiais metais kaip ir kiekvienais labai norėjau paatostogauti, tačiau eilinį kartą, jau 5 metus nepavyko išvykti, dirbu sėdimą, nuobodų darbą, savaitgaliniai namų ūkių darbai ir panašiai neleido paatostogauti. Atrodytų, kas nori, tas randa laiko, taip viena gal būčiau galėjusi, tačiau norėjau su savo širdies draugu, gyvename kartu jau 2,5 metus ir dar niekur neatostogavome. Jis ūkininkauja, dėl to vasarą dažniausiai praleidžiame Kaune pas jo tėvus traktoriuje. Kaip tik rugsėjo 7 dieną bus mūsų 2,5 metų mažutis jubiliejus ir norėčiau laimėti šiuos bilietus pirmosioms mūsų atostogoms. Būčiau labai dėkinga turėdama šią galimybę, kartu pažinti naują nematytą vietą, pailsėti nuo darbų, tėvų ir patirti nepamirštamų akimirkų.

Onutė L.

**************

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją