Pats dangoraižis „Shard“ užbaigtas 2012 metais, o jį kūrė visame pasaulyje gerai žinomas architektas Renzo Piano, kuris yra ir Prancūzijos sostinėje esančio „Centre Georges Pompidou“ autorius.

Pastato aukštis siekia 309,6 metro, jis turi 72 aukštus. „Shangri-La“ užima aukštus nuo 34-ojo iki 52-ojo, todėl, savaime suprantama, iš viešbučio numerių atsiveria neapsakomai gražūs vaizdai.

Gegužę atidarytame viešbutyje yra 202 numeriai, jų vidutinis dydis siekia 42 kvadratinius metrus. Kiekviename kambaryje yra puiki lova, marmuro vonia ir šildomos grindys. Kai kuriuose numeriuose prieinamos liokajaus paslaugos.

Viešbučio svečiai gali atsipalaiduoti čia esančiame restorane ir dviejuose baruose, o rytais galima nusileisti į konditerijos parduotuvę, įsikūrusią pirmajame aukšte. Pačiame viršuje viešbučio klientų laukia visą parą veikianti treniruoklių salė ir baseinas.

Viso šio malonumo kaina prasideda nuo 560 eurų (apie 1930 litų) už parą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)