Kadangi šią temą iki šiol gaubia šiokia tokia paslapties skraistė, prireikė ne vieno tyrimo tam, kad pavyktų išsiaiškinti visą tiesą. Na, arba bent didžiąją dalį būtiniausios informacijos. Dalinamės tuo, ką pavyko sužinoti „The Huffington Postblogerei Sophie-Claire Hoeller.

Taigi ar tokie kurortai skirti tik suaugusiesiems?

Panašiai - paprastai į juos nepriima su vaikais. Kita vertus, tai nereiškia, kad žmonės mylisi viešose vietose.

O gal tai tie patys nudistų kurortai?

Ne visai. Daugelyje svingerių kurortų galima vaikščioti apsinuoginus, tačiau tai nėra nudistų kurortai, nes pusryčiams, pietums ar klubuose teks apsirengti.

O kas yra svingeriai?

Svingeriai – poros, kurios keičiasi partneriais su kitomis poromis.

Tai, ką žmonės vadinas gyvenimo būdu, ekshibicionizmu, vojerizmu, daliniais apsikeitimais, visiškais apsikeitimais, orgijomis ir panašiai, visgi nėra suprantama vienareikšmiškai.

Aš – vaikinas be poros, kuris nori su kuo nors permiegoti. Jėga?

Į daugumą svingerių kurortų priimamos tik poros, tiesa, yra kurortų, į kuriuos įleidžia ir neturinčius porų. Tai puikiai tinka poroms, kuriose moterys mėgsta... žaisti, stebint jų vyrams.

Bet žmonės visur užsiima seksu?

Ne. Net ir kurorte, kuris vadinasi „Hedonizmas“, seksualiniai santykiai paplūdimyje ar viešoje vietoje draudžiami. Tiesa, daugelyje viešbučių yra „žaidimų zonos“, pavyzdžiui, ant stogo įrengta sūkurinė vonia, supama lovų.

Na o kaip gi vakarėliai? Juk ten vyksta vakarėliai?

Taip, taip, nesijaudinkite, vakarėlių netrūksta. Daugelyje kurortų vyksta gyvo garso koncertai, naktiniai teminiai vakarėliai, šokiai, netrūksta iki ryto veikiančių barų.

Ar tokiuose kurortuose vienintelė veikla – seksas su nepažįstamais žmonėmis? Ką dar žmonės veikia ištisas dienas?

Kaip ir kituose kurortuose, yra gausybė užsiėmimų: ekskursijos, nardymas, lauko šachmatai. Esminis skirtumas toks, kad svingerių kurortuose yra seksui skirtų vietų – vonių, žaidimų kambarių.
Dauguma žmonių rytais mėgsta pagulėti prie baseino ar paplūdimyje, po pietų – pasportuoti, išvykti į ekskursiją, paskui – paišdykauti prieš vakarienę, na o paskui ir vėl seksas.

Ar seksas bus visą laiką?

Tai priklauso nuo jūsų, nuo kitos poros, nuo nusiteikimo... Žinoma, atsitiktinis, spontaniškas seksas čia milijoną kartų labiau tikėtinas nei jūsų pamėgtame bare ar namuose, bet nėra garantijų, kad jis laukia vos užsiregistravus į viešbutį.

Ar šie kurortai prabangūs ar skurdoki?

Tai priklauso nuo pasirinkto kurorto, tačiau dauguma – kurortai ir viešbučiai, kuriuose viskas įskaičiuota.

Ar galiu surengti sekso vakarėlį savo kambaryje?

O taip – pašėlkite.

Ar privalau susitarti su pora ar galime įvairiai keistis?

Kaip tik norite.

Ar yra taisyklių?

Žinoma, yra. Negalima fotografuoti, filmuoti, jokio sekso ne viešbučio teritorijoje.

Na o kaip higiena?

Švarių rankšluosčių ir patalynės nepritrūks.

Na o ką pasakyti draugams ir tėvams? Juk negaliu pasakoti, kad poilsiauju viešbutyje „Hedonizmas“.

Tokiuose kurortuose paisoma diskretiškumo. Daugelyje viešbučių yra diskretiškas telefonas, kuriuo jums gali paskambinti draugai ar artimieji.

„Hedonism II“ – Negrilis, Jamaika

1976 m. atidarytas viešbutis (kuris iš pradžių vadinosi „Negril Beach Village“) „Hedonism II“ yra bene pats garsiausias svingerių kurortas.

„Desire Resort & Spa“ – Kankunas, Meksika.

Šis viešbutis turi ir filialą Kosta Rikoje. Jame yra geidulingos sūkurinės vonios, erotiniai užsiėmimai ir seksualūs vandens pratimai.

Tai garsiausias Pietų Floridoje svingerių nudistų kurortas.

Svingerių kruizai?

Taip, tokį gyvenimo būdą galite praktikuoti ir tarptautiniuose vandenyse. Smagios kelionės!