Ši nuošali vieta leido senovinėms miesto transporto priemonėms, atkeliavusioms čia iš skirtingų JAV kampelių ilgus dešimtmečius išbūti visiškai nepaliestoms - retam, atradusiam šią vietą arba atsitiktinai praklydusiam pro šalį tokiu būdu pasitaiko unikali galimybė gyvai susipažinti vos ne su visa praėjusio amžiaus antros pusės JAV miesto komunikacijos istorija.

Fotografas Johnny Joo, vos prieš porą metų pradėjęs tyrinėti įdomiausius apleistus pastatus ir kitus užmarštyn „iškeliavusius“ objektus Amerikos šiaurėje, tačiau iki šiol jau sukaupęs itin solidžią unikalių kadrų kolekciją, negalėjo aplenkti ir šito nuošalaus kampelio. Ir, nors tarp panašios specializacijos fotografų paplitusi praktika neleidžia jam atskleisti tikslių šios vietos koordinačių (pats fotografas taip pat turėjo nemažai paprakaituoti, kad ją atrastų) - visų pirma dėl to, kad pats Johnny Joo ruošiasi čia sugrįžti ne kartą, stebint čia besiilsinčias transporto priemones, bent jau nesunku nustatyti, iš kur jos čia atkeliavo.

Pavyzdžiui, ilgieji vagonai, išdrėbę į visas puses iš elektros instaliacijos sistemos ištrūkusius laidus atkeliavo čia iš Upper Darby apylinkių Pensilvanijoje, o kai kurie greitieji priemiesčio traukiniai akivaizdžiai kursavo vadinamąją SEPTA linija, jungiančia didžiulę aglomeraciją šios valstijos rytuose. Tai išduoda dar išlikęs kai kurių vagonų išmarginimas, ir užrašai ant traukinio šonų, ir žinoma, lentelės su maršruto schemomis, vis dar kabančios virš kai kurių kėdžių.

Labai džiaugiamės, kad Johnny Joo specialiai su Perpasaulį.lt sutiko pasidalinti šiomis unikaliomis nuotraukomis. Tad kviečiame pasižvalgyti po unikalią galeriją iš Amerikos šiaurės.