15
Kitas

2. Kinija

Taip pat skaitykite:

Taip pat, daugelyje žemiau išvardytų vietų yra neblogas naktinis gyvenimas ir vaizdingas grožis, o tai yra kaip papildomas masalas tokiems turistams. Čia aptarsime penkias Azijos šalis, kurios yra labiausiai mėgstamos sekso turistų:

1. Kambodža

Pietvakarinėje Indokinijos pusiasalio dalyje įsikūrusiai Kambodžai pusę praėjusio tūkstantmečio sekėsi sunkiai. Įvairios šalys ją kolonizavo, grobstė ir bombardavo, be to, ji iškentė ir civilinių karų siaubus.

Sekso turizmas čia klesti ir manoma, kad jis yra vienas didžiausių pasaulyje. Prostitucija Kambodžoje yra nelegali, tačiau vien sostinėje Pnompenyje nelegaliai dirba apie 15000 prostitučių. Kambodžos valdžia į prostituciją žiūri pro pirštus. Homoseksualumas Kambodžoje yra legalus, todėl čia yra begalė gėjų ir lesbiečių sekso turistų.

Amžius, kurio sulaukęs asmuo Kambodžoje laikomas galinčiu sutikti mylėtis, yra 15 metų. Deja, čia taip pat plačiai paplitęs ir vaikų sekso turizmas, todėl čia gausu pedofilų, trokštančių sekso su nepilnamečiais berniukais ir mergaitėmis.

Kambodžos valdžia kartu su tarptautinėmis agentūromis bando kovoti su šia problema. Asmuo, turėjęs lytinių santykių su vaiku, gali būti įkalintas iki 30 metų Kambodžoje ir, ko gero, pagal tarptautinę teisę taip pat ir savo tėvynėje. Patys populiariausi sekso turizmo rajonai: Tuol Kok Pnompenyje ir Svay Pak rajonas.

Apie 40-50 procentų Kambodžos prostitučių serga ŽIV, be to, jos yra užsikrėtusios begale rūšių lytiniu keliu plintančių ligų. Patariama su savimi turėti prezervatyvą, nes viešnamiuose jo lengvai negausite...

15
Kitas

2. Kinija