Keliauk į Nairobį su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Ir kai supranti, kad čia (ir panašu, kad tik čia) gali pamaitinti žirafą, tiesiog ištiesęs ranką pro savo viešbučio langą sunku suvokti, kad tai tiesa. Bet ilgainiui ir tai tenka pripažinti.

Nairobio „Giraffe Manor“ ne visada buvo žirafų viešbučiu. Istorinis pastatas - vienas iš daugelio apylinkėse išsibarsčiusių architektūros paminklų, pastatytų dar ketvirtajame XX amžiaus dešimtmetyje. Prabangi vila su jai priklausančiais 140 akrų savo dabartinę išvaizdą įgavo po 1974 m. įvykdytos renovacijos. Tada pastatui gavus naujus šeimininkus, čia ilgainiui apsigyveno draugiška žirafų šeimyna. Šiandien šių gyvūnų čia glaudžiasi 10.
Giraffe Manor

Viešbučio aplinka itin draugiška šeimoms su vaikais - atsivežusiems čia savo atžalas dalinami augalai ir skanėstai, kuriems žirafos sunkiai atsispiria netgi po sočių pietų. Pastarieji - viena iš pagrindinių viešbučio, siūlančio pusryčius, priešpiečius, vakariene ir kitas dienotvarkės dalis praleisti kartu su nuolatiniais ilgakakliais sodybos gyventojais, atrakcijų.

Manote, kad tokiam laiko praleidimo būdui reikia pasiryžti? Anaiptol - čia gyvenantys nykstančios Rotšildo žirafų rūšies atstovai vargu ar kuo nors skiriasi nuo mums įprastu draugiškų naminių gyvūnų. Nebent savo išvaizda. Be to, šie gyvūnai daug mažesni už tas žirafas, kurias esame įpratę stebėti safariuose - jų ūgis kartais net neviršija trijų metrų.