Konkurso tikslas – išrinkti gražiausius Vilniaus vaizdus, kurie bus naudojami reprezentuojant miestą leidiniuose bei internete. „Šis konkursas yra puiki proga tapti savo miesto ambasadoriumi, – teigia Vilniaus turizmo informacijos centro direktorė Jolanta Beniulienė. – Kiekvienas gyventojas Vilnių mato skirtingai, mėgsta skirtingas jo vietas. Dar kitaip jis atrodo trumpam užsukusiam svečiui. Tad kviečiame pasidalinti savo akimirkomis Vilniuje ir visam pasauliui parodyti, koks žavus yra mūsų miestas.“

Konkurse, kuris tęsis iki šių metų birželio 30 d., gali dalyvauti visi norintys. Portalas www.perpasauli.lt jau laukia lankytojų, nekantraujančių įkelti savo nuotrauką arba atiduoti balsą už labiausiai patikusį Vilniaus vaizdą.

Konkurso dalyviams bus išdalinti vertingi prizai. Didžiausia bei linksmiausia oreivių kompanija Lietuvoje – Oreivystės centras – kviečia pakilti virš žemės visa savo esybe ir dovanoja skrydį oro balionu dviem asmenims. Oreivystės centro pilotai pasakoja: „pirmasis skrydis balionu – kaip pirmoji meilė… To jausmo neįmanoma užmiršti! Kas gali būti gražiau už dainomis apipintus Vilniaus senamiesčio stogus? O jeigu Jus labiau vilioja gamta – tik skrisdami oro balionu galėsite paglostyti pačiose medžių viršūnėse sukrautus pumpurus ar sužaliavusius lapus.“ Skrydžiu oro balionu bus apdovanotas daugiausiai portalo Perpasaulį.lt lankytojų balsų surinkusios nuotraukos autorius.

Ypatingą prizą laimės ir Vilniaus turizmo informacijos centro komisijai patikusi nuotrauka. Prizo steigėjas viešbutis „Kempinski Hotel Cathedral Square“ laimėtoją pakvies pavakarieniauti restorane „Telegrafas“. Priešais Arkikatedros aikštę įsikūręs restoranas – tai vieta, kur susitinka istorija ir šiandiena. Restorane laimėtojas galės pasijusti tikru gurmanu ir pasimėgauti vyriausiojo šefo išmaniai atskleistais vietinių patiekalų skoniais.

Trečiąjį prizą skirs DELFI portalo sudaryta komisija. Šios komisijos favoritui atiteks sveikatingumo popietė „SOTHYS“ grožio namuose. Prancūzų kompanija „SOTHYS“ yra viena iš garsiausių pasaulyje profesionalios kosmetikos gamintojų. Jos įkurti grožio namai garsėja ypatingomis procedūromis, atliekamomis naudojantis naujausiomis technologijomis, derinamomis su išskirtine Rytų ir Vakarų masažo technika. Taigi šio prizo laimėtojo laukia išskirtinis poilsis.

Be to, kiekvieną savaitę specialiais prizais bus apdovanoti dar du nuotraukų autoriai, kuriuos atrinks Vilniaus turizmo informacijos centras.

Pasidalinkite savo Vilniumi ir balsuokite už labiausiai patikusią nuotrauką!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)