Oro bendrovė 2014-2015 metų žiemos sezonu skrydžius iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto planuoja vykdyti į 10 šalių, o maršrutų tinklą sudarys 15 krypčių.

Žiemos metu pasiilgusieji šilumos du kartus per savaitę galės rinktis vis populiarėjančias Kutaisio (Gruzija) ar Larnakos (Kipras) kryptis.

Kai kurių populiariausių maršrutų iš Vilniaus dažniai:

ĮDažnis 
Olesiundas2 kartai per savaitę 
Larnaka2 kartai per savaitę 
Kutaisis (Gruzija) 2 kartai per savaitę 
Paryžiaus Beauvais oro uostas2 kartai per savaitę 
Tel Avivas3 kartai per savaitę

2014-2015 metų „Wizz Air“ žiemos sezono tvarkaraštį papildys kelios naujos kryptis. Keliautojai galės rinktis pigius skrydžius į Kutaisį (Gruzija) ir Larnaką (Kipras).

Į Kutaisį aviakompanija skrydžius pradėjo nuo š.m. kovo 31 dienos, į Larnaką „Wizz Air“ skrydžius pradės vykdyti nuo birželio 22 dienos. Skrydžiai šiomis dviem kryptimis žiemos, kaip ir vasaros, sezonu bus vykdomi du kartus per savaitę.

"Kutaisio kryptis, anot oro bendrovės,  pirmą kartą žiemos sezonu iš Vilniaus prieinama mažiausiomis kainomis, tad tikimės, kad šis maršrutas bus toks populiarus kaip ir kiti 14 žiemos maršrutų iš Lietuvos. Bilietus ateinančiam žiemos sezonui jau galima įsigyti wizzair.com interneto svetainėje“, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Daniel‘is de Carvalho.