Sekmadienį antroje pagal dydį Havajų Maui saloje esančiame Kahului oro uoste nutūpusio „Hawaiian Airlines“ lainerio įgula buvo be galo nustebusi, kai pastebėjo iš „Boeing 767“ orlaivio važiuoklės išlipusi tokį jauną „zuikį“, kadangi jis tapo ne tik pirmuoju nelegaliu keleiviu, įveikusiu šį maršrutą tokiu būdu, tačiau ir jauniausių iš visų, kurie kada nors po tokios kelionės liko gyvi, atlaikę itin žemą slėgį, dėguonies trūkumą ir stingdančią temperatūrą 11,5 tūkst. metrų aukštyje.

„Vaikinas didžiąją skrydžio dalį praleido be sąmonės, - naujienų agentūrai AP teigė vietinis FTB atstovas spaudai - pačio skrydžio jis neatsimena. Iš tikrųjų nuostabu, kaip jis apskritai liko gyvas.“

Paauglys, kilęs iš Kalifornijoje esančio Santa Clara miestelio, pabėgo iš namų po konflikto su tėvais. Į lėktuvo rato nišą vaikinas pateko, peršokęs San Chosė oro uosto tvorą ir susiradęs netrukus pakilimo tako link turėjusį pajudėti Boeingą.

Nepilnamečiui kaltinimai dėl oro uosto taisyklių ir skrydžių saugos pažeidimų nebuvo pateikti, tad po apklausos bei medicininės apžiūros vaikino laisvė apriboda nebuvo.
Šešiolikmetis, perskridęs Ramųjį vandenyną lėktuvo važiuoklėje