Keliauk į Berlyną su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Šis viešbutis („Fabrikas“) iš svečių namų palaipsniui virto nakvynės namais jaunimui. Tai alternatyvaus jaunimo ir kartu meno centras, kur keliautojai iš viso pasaulio gali susitikti su vietos gyventojais ir kitais atvykeliais.

Schleisische Str. 18. Tel.: (030)6117116
www.diefabrik.com - banko kortelių nepriima
.

2. Arte Luise Kunsthotel

Kiekvieną iš 30 šio jaukaus nedidelio viešbučio kambarių išpuošė vietos menininkai, todėl interjere vyrauja ir iššaukiantis pop art stilius, ir klasikinis modernizmas. Viešbutis įsikūręs centre, netoli triukšmingojo Šoinen rajono (Scheunenviertel) ir Unter der Linden bulvaro.
Arte Luise Kunsthotel Berlin

Luisenstr. 19. Tel.: (030) 284480
www.luise-berlin.com - priima banko korteles
.

3. Viešbutis Myer's

Šeimai priklausantis viešbutis, įsikūręs Prenclauer Berg rajone. Idealiai tinka šeimoms ar jaunoms poroms. Kambarių interjeras paprastas, modernus; viešbutis yra istorinėje miesto dalyje. Puikus aptarnavimas, neįpareigojanti atmosfera.

Metzer Str. 26. Tel.: (030) 440140

4. Econtel

Nedidelis viešbutis, įsikūręs greta Šarlotenbergo rūmų, puikiai tinka šeimoms, nes dalis kambarių pritaikyti svečiams su vaikais. Į kainą įskaičiuoti pusryčiai (švediškas stalas).
Berlin Charlottenburg pilis

Sommeringstrasse 24-26. Tel.: (030) 34681

5. Viešbutis-pensionas Dittberner

Viešbutis netoli Ku'dammo laikomas geriausiais svečių namais Berlyne. Keletas kambarių šiame sename pastate sujungti ilgais, klaidžiais koridoriais. Čia jūsų laukia puiki atmosfera.
Dittberner viešbutis, Berlynas (Vokietija)

Wielandstr. 26. Tel.: (030) 8816485
www.hotel-dittberner.de

6. Viešbutis-pensionas Funk

Senoviniai, pagarbą keliantys svečių namai įsikūrę netoli Ku'dammo, buvusiame nebyliojo kino žvaigždės Astos Nielsen bute. Kainos prieinamos kaip niekur kitur, o aptarnavimas ir baldai puikūs. Bet čia tik 15 kambarių, todėl patartina vietą rezervuotis iš anksto.
Viešbutis (pensionas) Funk, Berlynas (Vokietija)

Fasadenstr. 69. Tel.: (030) 882 71 93
www.hotel-pensionfunk.de

7. Pensionas Kreuzberg

Tvarkingame viešbutyje-svečių namuose atmosfera nuostabi, bet nėra atskirų vonios kambarių. Šeimininkė labai nuoširdžiai rūpinasi svečiais ir visada pasiruošusi pasidalinti patarimais apie naktinį gyvenimą ir Berlyno kultūrą.

Großbeerenstr. 64. Tel.: (030) 2511362
Banko kortelių nepriima. www.pension-kreuzberg.de

8. Nakvynės namai Transit

Tarptautiniai jaunimo nakvynės namai įsikūrę dviaukščiame, kadaise pramoniniame, pastate, judrioje vietoje netoli centro. Didžiuliuose kambariuose gali miegoti iki šešių žmonių.
Hotel Transit, Berlynas (Vokietija)

Hagelber Str. 53-4. Tel. (030) 7890470
www.hotel-transit.de

9. Ostel

Įsikūręs prabangiame Berlyno Mitte rajone, Ostel atrodo kaip komunistinių laikų viešbutis. Galima pasirinkti dviviečius kambarius su bendrais ar atskirais vonios kambariais, kambarius su dviejų arba trijų aukštų lovomis ir apartamentus, kuriuose gali miegoti iki šešių asmenų.

Wriezener Karree 5. Tel.: (030) 25768660
www.ostel.eu

10. Pensionas mitArt

Nedideli svečių namai priešais Tacheles meno centrą įsikūrę sename XIX a. name. Kambariai paprasti, apstatyti moderniais baldais, o sienas puošia avangardinio stiliaus paveikslai. Yra natūralaus maisto restoranas ir kavinė. Yra tik 9 kambariai, kurie dažniausiai būna užimti, todėl rekomenduojama vietas rezervuoti kuo anksčiau.

Linienstr. 139-140. Tel.: (030) 28390430
www.mitart.de

Šis tekstas - Jurgeno Scheunemanno kelionių vadovo „TOP 10 Berlynas“ ištrauka. Pirmasis leidimas - DK Verlag, Miunchenas. Lietuvių kalba vadovą išleido leidykla „Alma Littera“.

Patogią, keliautojui subalansuoto formato spausdintą viso gido versiją galite užsisakyti čia.

Dalintis
Nuomonės