Šiame išskirtiniame projekte Jeronimui talkins itin sėkmingai praėjusių metų projekte „Auksinis balsas“ pasirodžiusi Karina Krysko.
Miuziklą premjerai ruošia įspūdinga menininkų komanda: režisierius Kęstutis S.Jakštas, dirigentas Jonas Janulevičius, scenografas Gintaras Makarevičius, kostiumų ir grimo dailininkas Juozas Statkevičius, choreografai Dainius Bervingis ir Gintaras Visockis. Visą galeriją puikių vaidmenų būsimame spektaklyje kurs teatro dainininkai ir kviečiami aktoriai.

Jeronimas Milius jau dainuoja dviejuose šio teatro spektakliuose – žiūrovų susidomėjimo ir populiarumo neprarandančiame Elton John miuzikle „Aida“ ir spalvingame šou „Zygfrydo Vernerio kabaretas“.


Jeronimo Miliaus nuostabiai atliekamas roko balades žiūrovai gali išgirsti Kauno muzikinio teatro koncertinėse programose. Beje, dainininkas su solidžiu būriu teatro solistų dalyvaus ir Naujametiniame teatro reviu. Čia dainininkas atliks savo mėgiamas balades.
Jeronimui pergalę finale atnešė du jo pasirinkti legendiniai roko kūriniai: „Deep Purple“ „I‘ve been mistreated“ ir „Queen“ „Too much love will kill you“.