14
Kitas

Kaip keliauti

Kanai pritraukia išties nemažai dėmesio, nors yra daug mažesni ir ne tokie žymūs kaip Côte-d’Azur regiono kaimynystėje įsikūrusi Nica. Kanuose yra daug nuostabių, akį patraukiančių vietų tinkamų pasivaikščiojimams nei prie La Croisette paplūdimio. Be to, aplinka nepakartojamai išpuoselėta ir nuostabi ne tik pakrantėse, bet ir miesto centre.

Ketvirtame dešimtmetyje Kanai buvo nedidelis žvejybinis kaimelis, tačiau dabar ši vieta yra labai populiari, stilinga ir skoninga. Be to, neverta stebėtis, kodėl apie dvi savaites trunkantį kino festivalį kalbama ištisus metus.

Be abejo, įlanka yra nuostabi, kaip ir smėlėti jos paplūdimiai. Žinoma, aplink Viduržemio jūrą tai yra gana įprastas reiškinys, tačiau Kanai išsiskiria savo vidiniu grožiu. Iš tikrųjų Kanuose lankosi ne tik kino filmų legendos, Rusijos milijardieriai ir Vidurio Rytų magnatai. Paprastų, eilinių žmonių čia yra tūkstančiai, tačiau miestas žavi tuo, kad visi miesto svečiai ar turistai atrodo esantys turtingi, gražūs ir žavintys, nors iš tiesų taip gali ir nebūti nėra.

Be to, itin prabangūs, pasaulinio lygio viešbučiai Kanuose išties pritraukia labai daug lankytojų, kaip ir prabangių drabužių parduotuvėlės. Kuklus, nedidelis miestelis pietų Prancūzijoje vis dar kausto visų dėmesį pasauliniu mastu.

14
Kitas

Kaip keliauti