Siunčiu keletą savo rankdarbių konkursui. Medeliai iš karoliukų.

Erika

******************

Siunčiu keleto savo rankdarbių, kurie tiktų dovanoms (kai kurie jau ir yra padovanoti), nuotraukas.

1-osios segės pagrindas veltas iš vilnos šlapiuoju būdu. Akmenukas, žalvariniai žiedeliai ir karoliukai prisiūti plonu valu.

2-4 segės nulipdytos iš šviesaus molio, išdegtos keramikos degimo krosnyje, tada nuglazūruotos spalvotomis blizgiomis glazūromis ir išdegtos antrą kartą.

Skrynelė dekoruota dekupažo technika: visi paviršiai nušlifuoti švitriniu popieriumi, tada iš atskirų iš servetėlės iškirptų dalių sudėliotas ir priklijuotas ornamentas. Originali servetėlės ornamentų spalva buvo pilka su juodu kontūru. Ji uždažyta akriliniais spalvotais dažais. Skrynelė nudažyta rudai ir vėliau nulakuota bespalviu matiniu laku.

Pagarbiai,

Jūratė G.

******************

Taip smagu nudžiuginti žmogų dovanėlę ir nebūtina tam išleisti daug pinigėlių.

Sena - virsta nauja. Ant rūbelio nupieštas linksmas meškiukas ar paprasta aplikacija - nudžiugino ne viena žmogelį :)

Taip pat paprasta idėja ant pagalvėles - iš bulvės pasigaminto trafareto žaidimas.

"Bandau darau" su tekstiliniais dažais ir senais atraižų likučiais.

Lina Z.

***************

Mėgstu rankų darbo orginalius papuošalus- juk antro tokio pat niekas neturi. Pastaruoju metu ypač domina sutažo technika. Darbeliai reikalauja daug kruopštaus rankų darbo, bet rezultatas visuomet džiugina mane pačią ir mano artimuosius. Siunčiu keleto sutažo apyrankių nuotraukas.

Žiemą džiugina minkšti šilti niekučiai. Todėl vąšeliu nertos gėlės ir lengvučiai ovolono šalikėliai bus puiki dovanėlė kiekvienai moteriai.

Visiems gražių švenčių ir puikių idėjų!

Lina B.

******************

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)