Šį kartą scenoje - daugybė teatralų gyvenimo peripetijų su jausmų dramomis, aktorių tarpusavio santykiais ne tik scenoje, užkulisiuose, bet ir už teatro ribų. Spektaklyje daug tiesos ir tikrų situacijų. Daug posakių, kurie ištarti žinomų aktorių lūpomis tapo gyva nūdienos klasika, nesuvaidintų epizodų iš žinomų režisierių, kitų teatralų gyvenimo. Todėl atpažinti kas yra kas scenoje nesunku. Tačiau be fantazijos elementų teatras nebūtų teatru.

Naujasis spektaklis neįprastai gyvas, su ryškiais, gyvenimiškais herojų charakteriais ir emocionalumu, stipria epizodų kaitos energetika, kurios priežastis - originalus libretas ir naujai sukurta „sena“ istorija. Kiek kitokia ir muzika, dėl kurios verta ateiti į spektaklį, kaip ir dėl atraktyvių šokių, netikėtų akrobatinių triukų, dainuojančių baleto ar šokančių choro artistų.

Statantys spektaklį galvojo ir apie žiūrovą, jo reakciją, apie teatrinės pramogos patrauklumą. Todėl publikos dėmesys bus išlaikomas nuoširdžia vaidyba, dinamiškai besikeičiančiomis situacijomis.

Spektaklio režisierius Kęstutis Jakštas, dirigentas Jonas Janulevičius, dailininkė Vilma Galeckaitė-Dabkienė, choreografai Dainius Bervingis, Gintaras Visockis, chormeisteriai Ramūnas Tilvikas, Rasa Vaitkevičiūtė. Muzikiniame reviu vaidina ne tik žiūrovų pripažinimo nusipelnę teatro solistai, choro ir baleto artistai. Čia išvysime ir kviestines Lietuvos teatro ir koncertinės scenos žvaigždes – aktorius Viktoriją Streičą, Vaidotą Martinaitį, dainininkus Jeronimą Milių, Eveliną Sašenko.

Spektaklio libreto autorė - jau dešimtmetį su Kauno valstybiniu muzikiniu teatru bendradarbiaujanti garsiojo latvių režisieriaus Janio Streičo dukra Viktorija Streiča, pelniusi „Auksinį scenos kryžių“ už pagrindinį Sali Boulz vaidmenį J.Kanderio miuzikle „Kabaretas“...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)