Dengtuose nameliuose, kuriuose esama iki šešių miegamų vietų, yra lovos su baldakimais, sietynai, sofos prie židinio ir tualetai, o keturvietės palapinės yra paprastesnės – jos išklotos kokoso pluošto kilimėliais, ant kurių ištiesti futonai. Yra ir bendri dušai bei bendra laužavietė, virtuvė trobelėje ir molinė krosnis. Rekomenduojama išsinuomoti dviračius ir pasivažinėti keliukais gretimame Dalby miške ar vykti į Jorko miestą, esantį vos už 16 kilometrų.

Keturių parų palapinės nuoma nuo 960 litų, namelių nuo 1200 litų.

ollydaysluxurycamping.co.uk nuotraukos.

Casas Karen, Los Caños de Meca, Cadiz, Ispanija

Tai ne tiek stovyklavietė, kaip visas mažutis kaimelis, tarsi po skėčiu pasislėpęs po pušimis ir esantis greta smėlio kopų, o artimiausias paplūdimys yra vos už kelių minučių pėsčiomis. Jame yra 11 kotedžų ir chozas – tradicinių ispaniškų šiaudinių ir bambukinių paplūdimio namelių su nendriniais stogais.

Puikiausias namelis yra Choza Grande, kuriame yra dvi miegamos vietos ir virtuvė, poilsio kambarėlis ir valgomasis su sofomis ir kilimais bei lova, pakelta ant medinės platformos. Atliekos yra kompostuojamos, o vanduo semiamas iš stovyklavietės šulinio. Galima susitarti dėl masažo, meditacijos ir jogos pamokų, galima užsiimti plaukimu kanojomis, delfinų stebėjimu.

Nuomos kaina – 260 litų parai arba 1400 litų savaitei.

casaskaren.com nuotraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją