Jei kada teks lankytis šiame viešbutyje, jokiu būdu nesutikite apsigyventi 218 kambaryje, nebent esate aštrių pojūčių mėgėjas. Pasak legendos, viešbučio statybos metu šioje vietoje tragiškai žuvo vienas mūrininkas. Nors jo vardas nėra žinomas, darbuotojai jį vadina Maiklu.

Kaip Maiklas gąsdina viešbučio svečius? Kartais jo atspindys pasirodo vonios veidrodžiuose, ir jis tiesia ranką, norėdamas paliesti svečią.

Kartais gulėdami lovoje lankytojai išgirsta siaubingą jo klyksmą, sklindantį iš viršuje esančio kambario. Be to, 4-ajame dešimtmetyje viešbučio patalpose buvo įsikūrusi onkologijos ligoninė. Svečiai yra matę seselių vaiduoklių, koridoriais vežančių mirusiųjų kūnus.

Kiti vaiduokliai - gydytojas chirurgas Ellis ir besiplaikstančia balta suknia apsirengusi moteris, kartais sušmėžuojanti sode ar balkonuose. Kai kurie svečiai teigia ryte radę po visą kambarį išmėtytus drabužius. Ar vaiduokliai netrukdo verslui? Tikrai ne - viešbutis yra mėgiamas turistų ir papildomų pinigų užsidirba organizuodamas turus po vaiduoklių mėgstamas vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją