Projekto iniciatorius „Lietuvos oro uostai“, įkvepiantis kelionėms „Novaturas“, „Gjensidige“ draudimas norintiems ištrūkti saugiai ir skaitomiausias naujienų portalas „Delfi“ pristato fantastišką žaidimą – „Keliauti vėl paprasta!“. Penkias vasaros savaites griausime lietuvių nusistatymą, kad šiuo metu kelionės yra sudėtingos ir, kad joms reikia ilgai ruoštis. Norime parodyti, kad kelionei galima pasiruošti per dieną! Kiekvieną savaitę rinksime po vieną žmogų, kuri išsiųsime į nieko nekainuojančias keliones. Kelionės sugrįžta!

Žurnalistas Orijus Gasanovas kelionėmis jau spėjo apdovanoti tris laiminguosius: pirmoji keliautoja lietuvė Sky Gilbert atostogų nuotykių ieškojo Kretoje, antroji laimėtoja keliavo į Turkiją, o kelionę į Bulgarijos Burgaso miestą laimėjusi Sniega Kaubrienė tik prieš kelias dienas sugrįžo iš atostogų.

Bulgarija

Nors norinčiųjų keliauti ir besiregistruojančių žaidime iš tiesų netrūksta, ne visi iš jų pagauna savo sėkmės paukštę. Renkant praėjusių kelionių laimėtojus Orijus Gasanovas negalėjo patikėti savo akimis ir ausimis: vieni laimingieji, kuriems pasisekė laimėti visiškai nemokamas keliones, turėjo jų atsisakyti dėl asmeninių priežasčių, kiti gi buvo išjungę savo telefonus ar nepakėlė ragelio.

Šį kartą Delfi kelionių ambasadorius Orijus buvo maloniai nustebintas: ketvirtąja žaidimo nugalėtoja tapusi Kristina Sudukienė ne tik spėjo pakelti telefono ragelį, bet ir su džiaugsmu priėmė žinią apie laukiančią kelionę, į kurią ketina leistis ne viena.

Bulgarija

Orijui besikalbant su Kristina paaiškėjo, kad moteris vos prieš savaitę sugrįžo iš saulėtosios Turkijos, tad galimybė nemokamai apsilankyti Bulgarijos Varnos kurorte žaidimo laimėtojai taps puikia proga dar šiek tiek prasitęsti atostogas.

„Viskas labai paprasta: mes apmokame lėktuvo bilietą, viešbutį, maitinimą ir visus kitus būtinus dalykus. Jums telieka mėgautis nuostabiu poilsiu!“ – apie laukiančią kelionę Kristinai pasakojo Orijus.

O keliauti į Bulgariją šiuo metu iš tiesų paprasta – šalis priima persirgusius koronavirusu ar nuo jo pasiskiepijusius nereikalaudamos papildomų testų ar saviizoliacijos, o kitiems pakaks PGR arba antigeno testo. Grįžus į Lietuvą persirgusiems arba pasiskiepijusiems izoliacijos taip pat nereikia.

Gražūs vaizdai, paplūdimiai bei daugybė lankytinų vietų – taip apie atostogas saulėtoje Bulgarijoje atsiliepia šį kraštą jau pamėgę lietuviai.

Kelionė į Bulgariją – tai kelionė į auksinio smėlio paplūdimius Juodosios jūros pakrantėje. Patrauklių kainų, švelnaus klimato, įvairios gamtos ir senos kultūros šalyje telpa viskas, ko reikia puikioms atostogoms. Keliaudami po Bulgariją nusikelsite tūkstančius metų į praeitį, kai Europoje kūrėsi pirmosios turtingos civilizacijos. Bulgarijoje išragausite įvairią Europos virtuvę – nuo rytietiškų patiekalų iki Pietų ar Vidurio Europos maisto. Gamtos mylėtojai turės daugybę progų pasidžiaugti kalnais, miškais, jūra ir įspūdingu šalies kraštovaizdžiu. Pagrindinis Bulgarijos traukos centras – Juodosios jūros pakrantė su puikiais kurortais bei maloniu jūros brizu, o šalies miestai nustebins architektūra bei pramogų įvairove.

Pagrindinis Bulgarijos pajūrio kurortas Varna – į kurį šį kartą ieškoti nuotykių leisis projekto dalyvė Kristina – džiugina paplūdimiais ir itin jaukiu, tačiau nedideliu senamiesčiu. Čia galima jaukiai praleisti vakarus vietiniuose restoranėliuose, romantiškai pasivaikščioti, pasigrožėti istoriniais bei architektūriniais paminklais.

Kaip projekto laimėtojai Kristinai seksis keliauti Bulgarijoje ir kokiais kelionės įspūdžiai ji galės pasidalinti, sužinosite jau kitą savaitę Delfi.lt portale.

Norite keliauti ir jūs? Skaitykite naujienų portalą „Delfi“ ir laukite bet kuriuo metu pasirodysiančio kvietimo registruotis. Užpildžius specialią formą, burtų keliu vienam iš laimingųjų padovanosime galimybę jau kitą dieną išskristi į kelionę! Kur keliausite, sužinosite tik po laimėjimo, o susikrauti daiktus kaip ant sparnų turėsite vos parą laiko. Artimiausia registracija – jau greitai!

Nesuvaidintas emocijas užfiksuos „Delfi“ kelionių ambasadorius Orijus Gasanovas kartu su filmavimo komanda, o laimėtojų įspūdžius ir nuotraukas seks „Delfi“ skaitytojai. Priimkite iššūkį – laukite galimybės registruotis, nupūskite dulkes nuo lagamino ir keliaukite, nes nuo šiol tai daryti vėl paprasta!

Gero skrydžio linki: Delfi, Novaturas, Gjensidige, Lietuvos oro uostai!