Singapūras yra visiška balta varna savo regione. Jis yra kitoks nei kaimynės ir aplinkinės šalys. Tai tarsi Vakarų civilizacijos fortpostas Rytų šalyse. Jo atsiradimo istorija yra labai įdomi ir unikali. 

Singapūras buvo viena pirmųjų šalių Azijoje, prisijungusių prie sankcijų Rusijai. Jo valdžios pozicija buvo paprasta ir aiški – negalima sutikti su tuo, kad viena šalis puola kitą šalį arba bando nuversti jos vyriausybę ginkluotu įsikišimu. Negalime sutikti, kad viena šalis argumentuoja, jog kitos šalies nepriklausomybė yra istorinių klaidų ir beprotiškų sprendimų rezultatas, aiškino valdžios atstovai ir pridūrė, kad jokia šalis neturėtų grasinti ar naudoti jėgos prieš kitos šalies teritorinį vientisumą ar politinę nepriklausomybę. Jėgos panaudojimas, be JT Saugumo Tarybos paramos, yra pateisinamas tik savigynai nuo ginkluoto išpuolio. Žinant, kad Rusijos niekas nepuolė, jos veiksmai Ukrainoje yra nusikalstami.

Dauguma singapūriečių remia tokią šalies valdžios poziciją. Sako, jog jai pritaria net devyni iš dešimties šalies gyventojų. Juos galima suprasti...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)