Turkija daro viską, kad sugrįžtų turistų srautai, pradedant viešbučių taikoma kainodara rudenį, baigiant aptarnavimo kokybe. Tad drąsiai galima sakyti, kad šie metai pretenduoja būti turistų pergalės metais, kuomet poilsis ten kainuoja net keletą kartų mažiau nei iki šiol“, – sako kelionių agentūros „West Express“ atstovė Laura Šepetienė.

Skrydžius į Turkiją visą rudenį organizuojančios bendrovės „Tiketa Tour“ atstovės Linos Švedarauskaitės teigimu, specialių kainų politika kelionėms į ją bus vykdoma visą rugsėjį.

„Viešbučių grandinės pradėjo įgyvendinti dar aktyvesnę kampaniją, siekiant susigrąžinti turistų srautus rudenį, todėl kelionių kainos sumažėjo iki neregėtų. Prie tokios kampanijos jungiasi vis nauji viešbučiai, taip išreikšdami solidarumą su kitais ir palaikydami savo šalies ekonomiką“, – sako ji.

„West Express“ atstovės teigimu, Turkijos kurortai rudenį yra ideali vieta leisti atostogas, tiek dėl sumažėjusių turistų srautų, puikaus klimato ar ypatingai patogių skrydžių laikų iš Vilniaus.

„Šilta jūra, geras oras ir vienas geriausių aptarnavimų, už kurį prieš penkerius metus būtų tekę mokėti kone keturis ar penkis kartus daugiau, tokia Turkija yra šiandien“, – sako L. Šepetienė.

Anot jos, savaitės trukmės atostogos šį rudenį Turkijoje 4 asmenų šeimai kainuoja vos 640 eurų, su maitinimu, spa, viešbučio pramogomis, skrydžiu į priekį ir atgal bei transporto paslaugomis šalyje. Pašnekovės skaičiavimu, prieš tris metus už savaitę atostogų tokiame viešbutyje būtų reikėję mokėti ne mažiau 1800 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)