Anot bendrovės vadovo Gvido Aukštuolio, šios poilsinės kelionės bus organizuojamos bendradarbiaujant tik su keliais viešbučiais Turkijoje, į kuriuos patekimas – griežtai ribojamas, o keliautojai juos iš oro uosto pasieks – malūnsparniais.

„Tai išskirtiniai viešbučiai, kuriuose poilsį dėl aptarnavimo kokybės ir požiūrio į klientus renkasi garsiausi Azijos ir Europos milijonieriai, tad patekimas į juos yra itin ribotas”, – sako bendrovės vadovas.

Anot G. Aukštuolio, savaitės trukmės atostogos juose kainuos nuo 30 000 Eur, o už tai keliautojams bus suteiktas privatus maitinimas 3-5 kartus per dieną, SPA paslaugos, apsauga visą parą, nuosavas baseinas, atskiras priėjimas prie jūros, vandens sporto pramogos, išskirtinės vakarienės poilsiautojams bei vaikų priežiūros paslaugos.

„Vienose brangiausių vilų regione, aptarnavimą ir atostogautojų poilsį užtikrins dešimties žmonių personalas dirbantis visą parą“, – sako jis.

Pasirinkę tokias atostogas poilsiautojai bus aprūpinami maitinimu ir gėrimais iš skirtingų pasaulio virtuvių, galės mėgautis maisto patiekalais pagamintais garsiosios Michelin žvaigždės – šefo Alfredo Russo, o paplūdimiuose sulauks net akinių nuo saulės nuvalymo paslaugų.

Keliautojams su vaikais ar kūdikiais bus suteikiami vežimėliai, o specialus personalas mažaisiais rūpinsis kiekvieną dieną iki 2 val. nakties.

Viešbučiui „Maxx Royal Kemer Resort“ priklausančios „Royal Beach“ vilos pastatytos ant jūros kranto, yra 350 kv. m. ploto dydžio, jose įrengti 4 miegamieji su sūkurine vonia, privačia terasa bei lauko baseinu.

Tuo tarpu viešbučiui „Maxx Royal Kemer Resort“ priklausančioje kitoje viloje – „Laguna“ savaitė atostogų atsieis beveik 11 000 Eur, o apsistojus „Presidential Villa“ numeryje, ne trumpiau kaip 7 nakvynėms, keliautojai į viešbutį iš oro uosto bus nuskraidinti viešbučio malūnsparniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)