Su kelionių organizatoriumi „Kidy Tour“ į Egiptą atvykę broliai Lavrinovičiai ypač išsiskiria savo ūgiu, pirmosiomis atostogų dienomis spėjo pasijausti lyg pasaulinio garso žvaigždės: viešbučio darbuotojai neatsispiria galimybei pasidaryti asmenukes, brolius nuolat seka kūrybinė komanda, o apgyvendinimas erdvioje viloje su privačiu šildomu baseinu ir vaizdu į žydrąją Hurgados pakrantę dvynius bei jų šeimas privertė pasijausti kaip kine.

Lavrinovičių atostogos Egpite

„Kiekvieną rytą valgom pusryčius privačiai, o vakarienes skirtinguose restoranuose, turime privatų jūros krantą, kur vaikai žaidžia visą dieną, jei tuo metu nemirksta baseine. Nors temperatūra kaip Afrikoj ne kažką, bet ant saulės karšta kaip turi būti. Tik brolis manęs neprižiūrėjo, nepatepė kremu – tai dabar nudegėm, visi raudoni kaip vėžiai“, – įspūdžiais iš Egipto dalinosi Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

Broliai Lavrinovičiai
Mes patys kaip kupranugariai – ūgis toks pats, veidai irgi šiek tiek panašūs, o kai atsisėdam, nebetelpam operatoriams į kadrą

Atostogų metu broliai ir dirba, ir poilsiauja. Rytais palaiko formą sporto salėje, po pusryčių prasideda filmavimai ir fotosesijos. Didžiausią įspūdį „LavTwins“ paliko nuotykiai ant kupranugarių: „Mes patys kaip kupranugariai – ūgis toks pats, veidai irgi šiek tiek panašūs, o kai atsisėdam, nebetelpam operatoriams į kadrą“, – juokavo broliai.

Lavrinovičių atostogos Egpite

Tačiau po smagios pažinties su šiais dykumų gyventojais, brolių laukė tikras šokas – vakarienės metu jiems buvo pasiūlytas būtent kupranugario mėsos kepsnys. „Vakar jodinėjom, o šiandien jau meniu matom, pagalvojom, kad gal nuo mūsų svorio jie nusibaigė. Bet sunkiausia buvo vaikams paaiškinti: mes tai juokaujam, o vaikams nepapasakosi, kas ir kaip“, – pasakojo Darjušas.

Apsistoję „Sunrise Crystal Bay Resort“ viešbutyje, Hurgadoje broliai čia bus iki šeštadienio. Kšištofo ir Darjušo atliekamą vandens aerobiką, šokamą viešbučio šokį ir kitus nuotykius galite sekti „KidyTour“ ir „LavTwins“ socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)