1. Slėpkite savo naršyklės istoriją

Tinklalapiai ir naršyklės saugo informaciją apie lankomas svetaines. Tad Jūsų pasirinktų bilietų kainos gali netikėtai pakilti. Galite naudoti inkognito langą arba privataus naršymo funkciją ieškodami lėktuvo bilietų – taip išvengsite nemalonių staigmenų. Jei naudojate „Google Chrome“, spustelėkite 3 taškus viršutiniame dešiniajame kampe, kad atidarytumėte naują inkognito režimo skirtuką.

„Chrome“ ir „Safari“ vartotojai gali paspausti control + shift + N“ naujam inkognito langui.
Internet Explorer“ ir „Firefox“ vartotojai gali naudoti spartųjį klavišą control + shift + P“.
Šis skirtukas – išties puikus pagalbininkas ieškant skrydžių bilietų. O jei kainos didėja nepaisant jo naudojimo, patartina naršyti kitame įrenginyje.

2. Leiskite pasiūlymams Jus rasti

Išrankieji keliautojai, tikinantys jog „rado“ geriausius pasiūlymus, iš tikrųjų leidžia sandoriams patiems pas juos „ateiti“. Tad užsiregistruokite jau minėtose svetainėse geriausiems pasiūlymams bei klaidingų kainų skrydžiams gauti ir atsipūskite nuo varginančių paieškų.

3. Nepraleiskite klaidingų pasiūlymų

Žinojimas, kur ieškoti sandorių – tik pusė sėkmės. Juk tarp visų Jūsų socialinius tinklus ir el. paštą atakuojančių pranešimų bus išties sunku atrasti geriausiuosius. O Secret Flying ir The Flight Deal programėlės padės Jums atrinkti labiausiai vertus dėmesio.

4. Skirkite laiko paieškai

Jei nežinote, ar rastas pasiūlymas išties pats geriausias, nepatingėkite skirti kelių minučių, kad išsiaiškintumėte, kiek įprastai kainuoja bilietai į Jūsų norimą vietą. Lengviausias būdas tai išsiaiškinti – naudojantis Google Flights. Įveskite savo išvykimo vietą ir norimą pasiekti šalį. Nenurodykite datos, verčiau leiskite programėlei parodyti vidutinę bilieto mėnesio kainą. Sužinojus išlaidų skrydžiui vidurkį bus lengviau apsispręsti – griebti pasiūlymą ar ne.

5. Naudokitės Wikipedia pigiausioms avialinijoms rasti

Wikipedios suteikiama informacija gali bet kuriam – tiek įgudusiam, tiek nelabai – keliautojui pasirinkti geriausią pasiūlymą. Dar viena šios svetainės nauda – visų avialinijų, nebūtinai pasirodančių, tarkim, Google paieškos sistemos rezultatuose, nurodymas. Peržiūrėkite puslapio pateikiamus oro linijų ir krypčių sąrašus – informacijos jūroje susigaudyti bus lengviau, be to, šalia pateikiami ir aviakompanijų internetiniai adresai. Tokia ieškojimo strategija neleis Jums praleisti geriausių pasiūlymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją