Organizatoriai pastebi, kad keliautojų įpročiai keičiasi – apie atostogas pradedama galvoti vis anksčiau, iki jų likus 6 ar net 12 mėnesių. Taip darydami jie siekia ne tik sutaupyti, bet ir nori rinktis iš daugiau viešbučių variantų.

Tarptautinis kelionių organizatorius „Kidy Tour“ pradeda išankstinių 2018–2019 m. žiemos kelionių į Hurgadą pardavimų pradžią. Tai bus pirmasis sezonas, kai skrydžius į Egiptą kelionių organizatorius vykdys iš visų Baltijos šalių – Lietuvos, Latvijos, Estijos.

Skrydžiai į Egiptą vyks kiekvieną savaitę nuo 2018 m. spalio iki 2019 m. balandžio. Vis labiau populiarėjanti Egipto kryptis tarp Baltijos šalių turistų lėmė, kad kelionių organizatorius „Kidy Tour“ iš Estijos čia skraidins jau trečią sezoną, iš Lietuvos – antrą, o tik šiemet Latvijos rinkoje pradėjusi veikti kompanija praplės savo veiklą šia kryptimi.

Ankstyvas planavimas – ramesnis ir pigesnis poilsis

„Kelionių į Egiptą poreikis yra pakankamai didelis – pasibaigus sezonui Turkijoje, keliautojai ieško kitų krypčių atostogoms. Šiemet organizuodami keliones į Egiptą didžiausią dėmesį skiriame aukščiausiai viešbučių kokybei, todėl mūsų siūlomame asortimente yra tik 5 ir 4 žvaigždučių viešbučiai. Keliautojams, kurie nori suderinti savo ir vaikų atostogas, ketina užsienyje švęsti Kalėdas, Naujuosius metus ar Velykas, apsistoti pamėgtuose viešbučiuose, pasimėgauti šiluma, reikėtų dėlioti planus jau dabar“, – sako „Kidy Tour“ pardavimų vadovė Kristina Prieskienytė.

Egiptas

Kelionių organizatorius pataria atostogas planuoti iš anksto ne tik dėl išvardytų aplinkybių, bet ir kainų. Vykstant išankstiniam kelionių pardavimui, atostogautojai gali pasirinkti jiems patraukliausią paketą, taip pat turi galimybę atsiskaityti nuo 50 eurų prasidedančia įmoka, o likusią dalį sumokėti likus kelioms savaitėms iki kelionės pradžios. Be to, išankstinių kelionių pardavimo metu keliautojai gali tikėtis didesnių nuolaidų.

Kaip išsirinkti tinkamiausią viešbutį?

Egiptas europiečius vilioja ne tik vaizdais, pribloškiančiu povandeniniu pasauliu, kokybiškomis pramogomis, bet ir viešbučiais. Tiesa, keliaujantiems reikėtų atkreipti dėmesį, kad šioje šalyje galioja kiek kitoks viešbučių kokybės skirstymas, todėl svarbu ir pasikonsultuoti su kelionių agentu, ir pačiam papildomai pasidomėti atsiliepimais, kad viešbutis atitiktų lūkesčius ir poreikius.

Egiptas

„Planuodami atostogas iš anksto, turėsite ir didesnį viešbučių pasirinkimo spektrą. Egipte viešbučių pasiūla – nuo pačių paprasčiausių iki prabangiausių“, – pasakoja K. Prieskienytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)