Konkurso nugalėtojai (birželio 1 d. – rugpjūčio 15 d.) bus apgyvendinti Islandijoje, Reikjaviko mieste, prabangiuose apartamentuose. Kiekvienas keliautojas gaus atlyginimą, kuris sieks net 3300 eurų. Be to, organizatoriai apmokės apgyvendinimo, transporto, skrydžių ir turų po Islandiją išlaidas.

Smagiausia yra tai, kad nugalėtojai galės patys rinktis kelionių kryptis. „WOW air“ vykdo skrydžius tiek po Europą, tiek į Šiaurės Ameriką, o tai reiškia, kad keliautojai turės galimybę nuskristi į tokius miestus kaip Barselona, Los Andželas ar Niujorkas.

Viskas, ką keliautojams reikės daryti, tai mėgautis kelionėmis. Vėliau aprašyti savo nuotykius ir patarimus oro linijų tinklaraštyje bei fiksuoti įspūdžius kamera, t.y. kurti trumpus filmukus ir juos talpinti tinklaraštyje kartu su kitu turiniu.

Norėdami pateikti paraišką, kandidatai turi sukurti 2 minučių vaizdo įrašą (ir įkelti jį į puslapį – ČIA), kuriame ne tik papasakotų apie miestą kuriame gyvena, bet ir duotų naudingų patarimų turistams.

Kandidatuoti galima iki gegužės 14 dienos. Vėliau, teisėjų komanda peržiūrės visus vaizdo klipus ir išrinks nugalėtoją, kuris bus paskelbtas gegužės 18 d.

Dalyvaujam? Dalyvaujam!