1. 5 taškai – labai jauki vieta skaniai pavalgyti, pabendrauti. Tai makaronų restoranėlis, kur galite paragauti vietoje gamintų makaronų, kuriuos jums patieks linksma ir smagi kompanija, pasiūlys paragauti skanių gėrimų bei paskanauti naminio deserto. Įdomiausia tai, kad šis restoranėlis – tai namukas su vos keliais staliukais, todėl jautiesi tarsi Italijoje. Familiarus bendravimas, šilta aplinka bei tiek eksterjeras, tiek interjeras palieka nuostabų įspūdį ir kviečia sugrįžti vėl, pavyzdžiui, mes ten sugebėjome apsilankyti dukart per vakarą!

Anykščiai

2. Lajų takas + Puntuko akmuo – idealus maršrutas pasivaikščiojimui vienam, dviese, su šeima, suvalgyti porciją ledų, pasigrožėti medžių viršūnėmis ir įamžinti visiems puikiai žinomą didžiulį akmenį! Lietuvos gamta įspūdinga, o šis kampelis puikus to pavyzdys.

Anykščiai

3. Atrakcijos – jei jau pakartojote ketvirtos klasės ekskursijos maršrutą – Siaurukas, Arklio muziejus, J. Biliūno sodyba, Laimės žiburys tai tikrai rasite ką nuveikti dar – prieš porą metų lankėmės labirintų parke ir leidomės nuo kalno rogučių trasa, šįkart apsiribojome dviračių pasivažinėjimu parke ir vakarine boulingo partija Nykščio namuose, nenuvargome ilgose eilėse ir spėjome viską padaryti per vieną dieną!