Nors esame įpratę, kad į lėktuvą laipinama pro vadinamąją rankovę ar keleiviai vežami autobusu, vis dėlto kartais tai atrodo visai nereikalinga. Kurioziškai atrodančią situaciją įamžinęs vyras stebėjosi darbą imituojančiais oro uosto darbuotojais. Vaizdo įraše užfiksuotas autobusas laukia, kol sulips visi keleiviai, o tuomet ratu juos veža į vos už kelių metrų stovintį lėktuvą.

Akivaizdu, kad tokį atstumą keleiviai nesunkiai įveiktų pėsčiomis net ir su bagažu. „Sunkus darbas. Jeigu galvojate, kad šiame gyvenime matėte viską, tai peržiūrėkite šį vaizdo įrašą“, - atsiųstą filmuotą medžiagą pakomentavo skaitytojas.

Tačiau situaciją pakomentuoti paprašyta „Small Planet Airlines“ komunikacijos specialistė Berta Jasiūkėnaitė pateikė kiek kitokį vertinimą: „Siekiant užtikrinti maksimalų keleivių saugumą Hurgados oro uoste keleiviai į orlaivį gali patekti tik autobusais arba per įlaipinimo galeriją (vadinamąsias „rankoves“). Vaikščioti perone nėra leidžiama – tai specifinė šio konkretaus oro uosto saugumo politika ir jos privalo laikytis visos oro linijų bendrovės. Ar keleiviai keliaus autobusu, ar per laipinimo galeriją, priklauso nuo to, kurią aikštelę oro uostas skyrė orlaiviui aptarnauti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)