Peteris Conway, „Traveller made“ Narysčių direktorius įsitikinęs, kad net tokiose mažose šalyse kaip Lietuva yra klientų, kurie reikalauja išskirtinio aptarnavimo. „Prisijungimas prie „Traveler Made“ leis jiems gauti dar geresnes kelionių dizainerių paslaugas. „Traveler Made“ turi griežtą atrankos procedūrą, dėl to nedidelei daliai kelionių agentūrų visame pasaulyje suteikiama mūsų narystė.

Organizacijos nariais tampa tik geriausi ir aukščiausią reputaciją turintys prabangių kelionių dizaineriai – tie, kurie ne tik supranta, bet ir viršija klientų lūkesčius“, – sako P. Conway. 

„Boutique Travel“ direktorė Aja Rutkauskienė sako, kad tapti šio tinklo dalimi jiems užtruko trejus metus. „Tai sudėtingas procesas, nes pakliūti į šį uždarą prabangias keliones rengiančių kelionių dizainerių klubą galima tik gavus oficialų kvietimą ir kitų klubo narių rekomendacijas. Tai džiugi naujiena ne tik mūsų bendrovei, bet ir visiems keliautojams, kuriems atsiveria naujos keliavimo galimybės ir nauja kokybė. Tai, kad tapti šios organizacijos nare nėra paprasta, rodo faktas, jog Estija, pavyzdžiui, neturi nė vieno šio „Traveller Made“ nario“, – sako Aja.

Ką duoda priklausymas „Traveller Made“ klubui?

Jei viešbutis rezervuojamas per įprastas rezervacijos sistemas, jūs esate tik vienas iš įprastų beveidžių klientų. „Traveller Made“ kelionių dizaineriai turi teisę kreiptis tiesiai į viešbučių generalinius direktorius, informuodami apie savo keliautojų lūkesčius ir norus. Viešbučio vadovybė informuojama, kad į viešbutį atvyksta „Traveller Made“ keliautojas. Jam automatiškai pasiūlomas aukštesnio lygio kambarys, ankstyvas įsiregistravimas ir vėlyvas išsiregistravimas, nemokami apsilankymai viešbučiams priklausančiuose SPA. „Traveller Made“ keliautojai yra visada VIP sąrašo viršuje.

„Tokie privalumai niekada nesuteikiami rezervuojant viešbučius per internetines agentūras ar tiesiogines viešbučių rezervacines sistemas“, – pabrėžia Peteris Conway iš „Traveller Made“.

„Tarkime, konkretus pavyzdys. Klientas pasirenka standartinį kambarį „Shangri–La“ viešbutyje Omane. Jei kelionių agentas priklauso „Traveller Made“ klubui, keliautojas pasitinkamas su putojančiu vynu, jam suteikiama galimybė pusryčius valgyti ne su visais klientais, o specialiame uždarame viešbučio restorane, dovanojama 200 eurų vertės paslaugų viešbučio SPA, kokteilis viešbučio bare, aukštesnės kategorijos kambarys (500 dolerių skirtumas), ankstyva ir vėlyva registracija, vaisių lėkštė į kambarį. Keliautojas gauna daugiau nei tūkstančio dolerių vertės papildomų paslaugų ir jaučiasi išskirtinis viešbučio gyventojas“, – skaičiuoja Aja.

Aja Rutkauskienė

„Taveller Made“ yra atsirinkęs vos 700 eksliuzyviausių pasaulio viešbučių ir privačių vilų, už kurių paslaugas garantuoja, ir tai rodo, kokie dideli reikalavimai keliami šio klubo nariams. „Tarkim, net ne visi tokių prabangių viešbučių tinklų kaip „Four Seasons“ ar „Relais & Chateaux“ viešbučiai pakliūna į „Traveller Made“. Nė vienas Baltijos šalių viešbutis nepriklauso šiam klubui. Tam, kad būtum rekomenduojamas „Traveller Made“, viešbutis ar privati vila turi būti išskirtiniai – ar savo išskirtine architektūra, ar istorine vieta, ar išskirtinėmis paslaugomis. Be viešbučių, šį klubą vienija ir prabangūs traukiniai, privačios salos, jachtos, lėktuvai“.

2013 metais įkurta „Traveller Made“ yra pirmoji pasaulyje geriausius kelionių dizainerius vienijanti organizacija su pagrindine būstine Šveicarijoje. Priklausymas šiam klubui peržiūrimas kas metus. Kad kelionių dizaineris patektų į organizaciją, reikalingos penkios partnerių rekomendacijos.

Atostogos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)