Nesukite dėl to galvos – gera žinia, kad tik nuo jūsų priklauso keli dalykai, kurie gali pagerinti skrydį, nepriklausomai nuo oro linijų, ir jie visi yra nemokami:

1. Laukia ilgas skrydis ir taip norėtųsi išsitiesti bent per dvi vietas? Jeigu paklausite stiuardesės, ar yra laisvų vietų, tikėtina, kad gausite taip gerai žinomą atsakymą – paaiškės, kai visi keleiviai bus įlaipinti. Ką reikia daryti? Įlipti į lėktuvą paskutiniam ir tada paklausti. Visos vietos, kurias matysite ir bus laisvos.

2. Nuolat sekasi atsisėsti prie verkiančių vaikų? Kai registruojatės į skrydį, paprašykite jus sodinti kuo toliau nuo tualetų, prie kurių šie garsūs mažieji keleiviai paprastai sodinami. Būtent prie tualeto yra vystymo stalas ir tik ten už atlošo kartais būna vietos pasidėti vaikiškoms kėdutėms.

3. Norisi dar papildomo vyno ir maisto? Prašykite vietos lėktuvo gale. Stiuardesėms žymiai lengviau jums jų atnešti, kai to neužsimano visas lėktuvas pranešus padėklus iki pirmos eilės. Arba skrydžio viduryje nueikite iki lėktuvo galo pasižiūrėti, kokių gi nemokamų užkandžių ir gėrimų yra ir vėliau jų paprašykite stiuardesių.

4. Jeigu dažnai savęs klausiate, kas ir kodėl vėl įjungė oro kondicionierių lėktuve, turbūt mėgstate sėdėti prie lango? Būtent ten – prie lėktuvo šonų yra šalčiausios vietos.