2018 m. geriausia aviacijos pramonės atstove ir vėl išrinktos Naujosios Zelandijos oro linijos. „Air New Zealand“ skrydžių bendrovė tapo geriausia visose kategorijose, o tai liudija apie išskirtinius šių oro linijų darbo rezultatus“, - teigiama „AirlineRatings“ komisijos parengtame pranešime, rašo CNN.

Skrydžio metu suteikiamos paslaugos

Rengiant šį reitingą atsižvelgiama į keturis svarbiausių tarptautinės pramonės atstovų ir vyriausybių rengiamus saugumo auditus, skrydžiams naudojamų lėktuvų amžių, keleivių atsiliepimus, pelningumą, investicijų reitingus ir pagrindinius siūlomus produktus. „Taip pat įvertiname, ar oro linijos pasižymi inovatyvumu įtraukdamos naujų dalykų, skirtų gerinti keleivių patirtis“, - teigė AirlineRatings.com vyriausiasis redaktorius Geoffrey Thomasas. Premium paslaugų kategorijoje geriausia tapo „Singapore Airlines“ skrydžių bendrovė, kurios pavadinimas – tikrų tikriausias tobulų skrydžio metu siūlomų produktų sinonimas.

Antrus metus iš eilės geriausia verslo klasės kategorijoje išrenkama „Virgin Australia“ skrydžių bendrovė. Šių oro linijų siūlomas „The Business“ paslaugų paketas iš tiesų prabangus ir dėmesio vertas pasiūlymas, kurio pralenkti kitoms skrydžių bendrovėms ir vėl nepavyko. Įvertinti ir ekonominės klasės skrydžių variantai: „Premium Economy“ kategorijoje geriausiųjų titulas atiteko „Air New Zealand“ oro linijoms, o ekonominės klasės kategorijoje geriausiosios titulas atiteko „Korean Air“ skrydžių bendrovei. Geriausių maitinimo paslaugų, poilsio zonų ir šalies viduje skrydžius vykdančių skrydžių bendrovių kategorijose pergalė atiteko „Qantas“ oro linijoms.

Kartu su „Airline Excellence Award“ nugalėtojais paskelbtas ir geriausių 2018 m. oro linijų dešimtukas. Kaip teigiama „AirlineRatings“ pranešime, oro linijos vertintos pasitelkiant septynių žvaigždučių saugumo reitingą ir atsižvelgiant į skrydžių bendrovių inovatyvumą.

„Nepriklausomai nuo to, ar skrydžių bendrovė tapo pirmąja ar dešimtąja, šios įmonės yra geriausios iš geriausių, aviacijos elitas, - teigiama reitingus sudariusių teisėjų komentare. – Šios oro linijos yra tendencijų nustatytojos, etalonas, atsižvelgiant į kurį vertinami visi kiti.“

Kaip teigiama „AirlineRatings“ skelbiamoje informacijoje, teisėjų komandą sudaro ekspertai, aviacijos srityje atliekantys vertinimus jau 20 metų. Nors pirmąsias vietas reitinge užėmė Australijos ir Naujosios Zelandijos skrydžių bendrovės, G. Thomasas užtikrino, kad geriausiųjų rinkimo procesas pasižymi objektyvumu. Be to, jo teigimu, vertinant skrydžių bendroves griežtai paisoma kriterijų, kurie savo ruožtu yra labai kruopščiai parenkami ir apjungiami į skaičiuoklę, skirtą nustatyti, kurie rinkos dalyviai verti geriausiųjų titulo.

2018 m. „AirlineRatings“ geriausių oro linijų dešimtukas

1. „Air New Zealand” (Naujoji Zelandija)
2. „Qantas Airways” (Australija)
3. „Singapore Airlines” (Singapūras)
4. „Virgin Australia” (Australija)
5. „Virgin Atlantic” (Jungtinė Karalystė)
6. „Etihad Airways” (Jungtiniai Arabų Emyratai)
7. „All Nippon Airways” (Japonija)
8. „Korean Air” (Pietų Korėja)
9. „Cathay Pacific Airways” (Honkongas)
10. „Japan Airlines” (Japonija)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)