Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ nuo kitų metų kovo 27 d. sujungs Vilnių su Atėnais Graikijoje. Skrydžiai bus vykdomi tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

Prieš kelias dienas mažų sąnaudų skrydžių bendrovės „Ryanair“ išplatintame pranešime taip pat nurodoma nauja skrydžių kryptis – Atėnai. Oro vežėja 2018 m. vasarą skraidys iš Vilniaus į Atėnus, Graikiją. Skelbiama, kad orlaiviai iš Vilniaus Atėnų kryptimi kils du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Bilietus skryžiams jau galima įsigyti nuo šiandienos.

Kiek anksčiau, pati pirmoji apie tiesioginius skrydžius į Graikiją iš Vilniaus paskelbė „Aegean Airlines“. Ši skrydžių bendrovė į Atėnus žada skristi dukart per savaitę. Anot Jūratės Baltrušaitytės, Lietuvos oro uostų (LOU) Komercijos departamento direktorės, derybos dėl skrydžių į Atėnus su šia skrydžių bendrove truko maždaug trejus metus.

„Iš Vilniaus į Atėnus „Aegean Airlines“ lėktuvas kils ankstų trečiadienio ir šeštadienio rytą. Po kiek daugiau nei trijų valandų trukmės skrydžio atsidūrus Atėnuose bus galima vykti į antikiniu paveldu garsėjančią ir turistų itin mėgstamą Graikijos sostinę arba tęsti kelionę toliau. Iš Atėnų oro uosto itin patogu pasiekti Graikijos salas bei aplinkines ir Artimųjų Rytų šalis – Kiprą, Izraelį, Egiptą, Jungtinius Arabų Emyratus ir kitas“¸- pasakoja J. Baltrušaitytė.

Atėnai – Graikijos sostinė bei didžiausias šios šalies miestas, dar vadinami Vakarų civilizacijos lopšiu ir istorine Europos sostine. Miestas gali pasigirti ne tik turtingu kultūriniu paveldu, bet ir viliojančiomis modernaus pasaulio vertybėmis, kurios lankytojus žavi ištisus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)