Stumbrai kiekvienais metais išvyksta gimtadienių švęsti į užsienį, tai jau tapo sutuoktinių tradicija. Jie nutarė, kad nerengs didelių gimtadienio švenčių su draugais, o geriau dviese kažkur iškeliaus. Gimtadienius sutuoktiniai jau šventė Monake, Venecijoje, Maldyvuose, o šiais metais Paryžiuje.

I. Stumbrienė sakė, kad kelionė į Paryžių buvo vyro staigmena. Jis nesakė jai, kur šiais metais gimtadienio proga nupirko bilietus.

„Vykdami į didmiesčius visada pasirenkame viešbutį, kuris yra miesto centre. O, jei vykstame atostogauti – pirmenybę teikiame ramesnėse vietose esantiems poilsio komplektams”, – atskleidė ji.
Keliaudama verslininkė susipažįsta su vietine šalies kultūra, tradicijomis ir aplanko svarbiausius lankomos vietos objektus.

„Paryžiuje aplankėme pagrindinį miesto simbolį – Eifelio bokštą. Taip pat vyras užsakė šventinę vakarienę laive, kuris plaukė Senos upe pro gražiausias šio miesto vietas”, – sakė ji.

Inga taip pat sakė, kad Paryžiuje turi savo pamėgtą restoraną Eliziejaus laukuose, kuriame kiekvieną kartą, kai atvyksta į šį miestą, skanauja midijų.
Viešėdama kitose šalyse verslininkė dažnai sutinka lietuvių ir mėgsta su jais susipažinti.

„Šį kartą Paryžiuje mūsų tautietę sutikau apsipirkinėdama „Valentino“ parduotuvėje. Ji man net padėjo išsirinkti pirkinius. Buvo labai malonu su ja susipažinti ir Paryžiuje pasikalbėti lietuviškai”, – prisiminė ji.

Stumbrai lietuvius sutiko ir atostogaudami Mauricijuje, vėžlių fermoje. Sutuoktiniai buvo labai nustebę, kad tokiame atokiame krašte sutiko tautiečius.

Atostogų metu atsiradus laikui, I. Stumbrienė užsuka į užsienio parduotuves ir nusiperka drabužių, batų, kosmetikos bei vaikams skirtų daiktų.
„Užsienyje yra daug didesnė parduotuvių įvairovė. Lietuvoje mes neturime tokių parduotuvių, kurias galiu rasti tik kitų šalių didmiesčiuose”, – teigė verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)