Moteris iš San Francisko socialiniame tinkle „Twitter” pasidalino savo neigiamomis emocijomis, kurios ją užplūdo įsilaipinus į „JetBlue“ oro linijų lėktuvą ir išvydus už jos sėdinčios keleivės pro šonus kyšančias pėdas be avalynės, rašo „The Daily Mail“.

Jessie Char iš pradžių manė gavusi geriausias vietas lėktuve, nes eilėje, kurioje ji atsisėdo, keleivių nebuvo. Vis tik neilgai trukus ir lėktuvui pakilus į orą ji pastebėjo porą pėdų, dekoruotų nagų laku. Svetimos kojos veržėsi pro abi puses. Kojinėmis nepridengtos pėdos didžiąją skrydžio dalį praleido besiverždamos į J. Char erdvę.

Socialiniame tinkle „Twitter“ nepatenkinta lėktuvo keleivė pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuotos dvi tuščios sėdynės, žadėjusios patogią kelionę be rūpesčių. „Du mėgstamiausi asmenys, su kuriais sėdėsiu lėktuve”, – štai toks prierašas pateiktas prie skelbiamos nuotraukos.

11 900 savo paskyros sekėjų J. Char pasiūlė spėti, kas gi nutiko po to. „Šiandien aš skridau košmare, - štai toks komentaras papildė šią nuotrauką. – Kairioji pėda pasiekė lango užuolaidą ir ją atvėrė.“

Parengta pagal užsienio spaudą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)