„Susidėjau viską, išskyrus tai, ko reikia“

Gana dažnai atostogas apsunkina namuose palikti daiktai. Maždaug 4 iš 10 (36 proc.) keliautojų teigė, kad labiausiai dėl pamirštų įsidėti daiktų jaudinasi pirmąją atostogų parą.

Atlikus apklausą paaiškėjo, kad vienas dažniausiai užmirštamų daiktų yra vaiko mėgstamiausias pliušinis žaislas arba antklodė (81 proc.).

Keliaujantys be vaikų dažniausiai pamiršta pasiimti žmonių, su kuriais planuoja susitikti, kontaktinius duomenis (78 proc.), taip pat apgyvendinimo įstaigos užsakymo informaciją, užsakymo patvirtinimą (76 proc.), automobilio nuomos informaciją (74 proc.) ir užsienio valiutos (72 proc.).

Aprangos klaidos

Jei keliaudami norite palikti gerą pirmąjį įspūdį ir jaustis patogiai, būtinai įsidėkite tinkamų drabužių. Tačiau pirmąją kelionės parą dažnai kenčiame dėl netinkamo pasiruošimo kelionei ir prastai apgalvotos aprangos – tarp 65 proc. keliautojų, pripažinusių netinkamai apsirengus, didžiausios klaidos buvo netinkama avalynė (36 proc.), per daug drabužių sluoksnių (26 proc.), nepridengta galva saulėje (25 proc.), per mažai sluoksnių (24 proc.), suvenyriniai marškinėliai (22 proc.).

Jei skubate susidėti daiktus ar renkatės drabužius kelionei, pasimokykite iš kitų klaidų. Išvengsite fizinio nepatogumo ir nereikės raudonuoti iš gėdos pirmąją atostogų dieną.

Šią apklausą užsakė Booking.com, o nepriklausomai atliko „Research Now“. Iš viso buvo apklausta 18 496 žmonių (daugiau kaip po 1 000 iš JK, JAV, Brazilijos, Kinijos, Vokietijos, Italijos, Ispanijos, Prancūzijos, Indijos ir Rusijos bei daugiau kaip po 500 iš Australijos, Argentinos, Belgijos, Kanados, Danijos, Honkongo, Kroatijos, Indonezijos, Japonijos, Meksikos, Olandijos, Naujosios Zelandijos, Švedijos, Tailando ir Taivano). Apklausa atlikta internetu, nuo 2017 m. balandžio 27 d. iki gegužės 15 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)