Naujoje bazėje laikomas orlaivis padės aptarnauti tris naujas ilgai lauktas skrydžių kryptis iš Londono Lutono oro uosto: Tel Avivą Izraelyje, Prištiną Kosove bei Kutaisį Gruzijoje. Pastarasis maršrutas taps vieninteliu tiesioginiu skrydžiu, jungiančiu Gruziją ir Didžiąją Britaniją. Taip pat iš šio oro uosto nuo vasaros išaugs kai kurių populiariausių aviakompanijos skrydžių skaičius – lėktuvai dažniau skraidys į Rumuniją. Penkis kartus per savaitę „Wizz Air“ lėktuvai pakils į Sučavą, keturis kartus – Konstancą ir kiekvieną dieną – į Jasai miestą.

Taip pat, „Wizz Air“ švenčia 30 mln. pervežtų keleivių savo žemų sąnaudų skrydžiais iš Londono Lutono oro uosto. Vienas laimingasis keleivis, atskridęs iš Varnos, buvo pasitiktas simboline šios sukakties dovana – nemokama kelione atgal.

Minėdama šiuos svarbius pasiekimus, „Wizz Air“ taip pat skelbia specialią akciją Didžiosios Britanijos keleiviams – net iki 20 proc. nuolaidas visiems aviakompanijos 82 maršrutams iš šios šalies iki šiandienos, ketvirtadienio, vidurnakčio.

Iš Lietuvos trijų oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos – bendrovės lėktuvai į Londono Lutono oro uostą skraido nuo 4 iki 14 kartų per savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt