Puokštė šalių norintiems pailsėti

„Ateinančiam žiemos sezonui pasirinkome šūkį „Naujos kryptys laukia!“, nes šiemet kelionių meniu, kaip niekad daug naujovių. Tai ir lietuviams mažiau pažinta portugališkoji Indijos Goa valstija, ir egzotiška Japonija, kombinuotos kelionės po Europą, kai į vieną pusę skrendama lėktuvu, o kelionė tęsiama naujais „Novaturo“ autobusais, išskirtiniai slidinėjimo pasiūlymai“, - pristato naujoves „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis.

Indijos Goa valstija, viena iš poilsinių kelionių paketo naujienų. Tai pati mažiausia Indijos valstija, kurioje susipynusi indų ir portugalų architektūra, labai ryškiai kontrastuojanti su likusia Indijos dalimi, kur jaučiama britų kultūros įtaka. Ši Arabijos jūros pakrantėje įsikūrusi valstija garsėja puikiais paplūdimiais ir šalia jų išsidėsčiusiais viešbučiais, linksmu ir nerūpestingu naktiniu gyvenimu.

Dar viena naujovė poilsiautojams - kelionės į didžiausią Tailando Puketo salą, dėl visai šalia kranto augančių koralų ir itin spalvingo povandeninio gyvenimo ypač mėgstamą nardytojų.

Taip pat, žiemą norinčius tiesiog pailsėti nuo rutinos ten kur šilta, kelionių agentūra kviečia aplankyti Vietnamą, Maldyvus, Šri Lanką, Fuerteventūrą, kitas egzotiškas šalis bei vietoves, kurias jungia mažiausiai trys bendri bruožai: visada saulėtas oras, nuostabūs paplūdimiai ir puiki vietos virtuvė.

Kelionės smalsiesiems

Pažintinių kelionių mėgėjams parengti kelialapiai aplankyti nuo senąja Inkų civilizacija alsuojančios Meksikos iki pirmuosius pasitikti kiekvieną dieną kviečiančios Japonijos. Dar viena naujiena - rojumi žemėje vadinama Balio sala.

„Pastebėjome, kad žmonės vis dažniau mini atostogomis paverčia savaitgalius, tad ateinančią žiemą siūlome gerokai daugiau savaitgalinių kelionių lėktuvų į įvairius įspūdinga architektūra ir istorija išsiskiriančius miestus. Taip pat pažintinių kelionių mėgėjams turėtų patikti mūsų naujovė - kombinuotos pažintinės kelionės, kai taupant keliautojų laiką į vieną pusę skrendama lėktuvu, o į kitą keliaujama autobusu aplankant įsimintinas vietas“, - pasakoja L. Aldonis.

Dar viena ateinančio žiemos sezono naujiena - pažintinės kelionės derinamos su SPA malonumais. Tai kelionės tenkinančios smalsumą ir teikiančios atgaivą kūnui.

Žiemos švenčių metu „Novaturas“ tradiciškai pakvies apsilankyti kalėdinių mugių šurmulyje Vokietijoje, o Naujuosius sutikti gražiausiuose Europos miestuose: Amsterdame, Vienoje, Berlyne, Veronoje, Venecijoje arba kruize Baltijos jūra.

Mažųjų keliauninkų per rudens atostogas laukia siautulingos Helovino šventės Italijos ir Vokietijos pramogų parkuose, žinių pasisemti organizuojamos kelionės į Tartu mokslo ar Legolendo pažinimo centrus, o smagiai pasiausti - į Disneilendą ar Disnėjaus studiją.

Dar daugiau kurortų žiemos pramogoms

Ir, žinoma, kokia žiema be slidinėjimo. „Turime pasiūlymų tiek pradedantiesiems, tiek raudonų ir juodų trasų mylėtojams, su puikiais viešbučiais ir visu paketu paslaugų bei pramogų po kalnuose praleistos dienos“, - pasakoja generalinis direktorius L. Aldonis.

Pagrindinės šia žiemą siūlomos slidinėjimo kryptys: Italijos ir Prancūzijos Alpės bei Andora, kviečianti paslidinėjus jėgas atgauti viename didžiausių Europos terminių šaltinių centre. Keliaujantiems į Prancūzijos slidinėjimo kurortus džiugi žinia - skrydžiai vyksta į Liono oro uostą, kur laukia dar didesnis slidinėjimo kurortų pasirinkimas.

Taip pat ateinančią žiemą adrenalino mėgėjai puriu sniegu kviečiami džiaugtis Lenkijos, Ukrainos, Slovakijos ir Austrijos slidinėjimo kurortuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją