Orijus vėl kelia sparnus ir ruošiasi keliauti į Kiniją ir Japoniją.

Su savo gerbėjais tiesioginės transliacijos „Facebook“ metu vyras dalinosi įspūdžiais iš rekonstrukcijai besiruošiančio Vilniaus oro uosto. Tarp daugeliui netikėtų atradimų - nemokamas kino teatras pačiame oro uoste, apie kurį daugelis nė nežino, arba nespėja pasinaudoti, nes amžinai vėluoja į skrydžius.

Reportaže Orijus aiškinosi, kur pavalgyti, kokiose parduotuvėse rasti populiariausias lauktuves ir kiek visa tai kainuoja. Kaip paaiškėjo, populiariausia prekė, kurią lietuviai ir mūsų šalies svečiai veža į užsienį - šakotis, o antra pagal populiarumą prekė - duona. O štai lietuviško medaus statinaitė šioje oro uosto parduotuvėje kainuoja 40 eurų.

„Lietuviški šokoladai, šakočiai ir kiti skanėstai džiugina ne tik draugus užsienyje, bet gali praversti ir lėktuve. Jei norite sedėti prie lango, galite padovanoti tetai jai nematytą šokoladą ir mandagiai paklausti ar sutiktų užleisti norimą vietą. Tai tikrai veikia ir žmonės mielai sutinka apsikeisti“, – patarimais dalijosi Orijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)