DELFI pristatytų specializuotų kanalų „Maistas“, „Stilius“, „Sveikata“ sėkmė pranoko lūkesčius ir patvirtino, kad visuomenės poreikis teminiams turinio kanalams ir pastarųjų potencialas – milžiniškas. DELFI „Kelionės“ – didžiausias, unikalus tokio tipo kanalas internete Lietuvoje, kuriame skaitytojai ras įvairiapusį, kokybišką, įdomų ir naudingą turinį vienoje vietoje. Į kanalo bendraautorių gretas jau įsijungė pirmieji ambasadoriai – visuomenėje žinomi, patyrę, patikimi kelionių ekspertai – Orijus Gasanovas ir Jokūbas Laukaitis.

Orijus žada ne tik pateikti pačių įvairiausių istorijų apie pasaulio miestus ir šalis, bet ir patarti, kaip suktis iš keblių situacijų, pavyzdžiui, kai kyla problemų pasienyje arba dingsta pasas: „Noriu dalintis patarimais, ką reikėtų žinoti keliaujant į vieną ar kitą kraštą, patikrinti įvairias išreklamuotas vietas, ar jos tikrai vertos dėmesio. Būsiu keliaujantis draugas, kuris galės atsakyti į paprastus, žmogiškus klausimus.“

DELFI „Kelionių“ ambasadorius sako, kad papasakoti įspūdžiai leidžia skaitytojui kartu su keliautoju pajusti nuotykius, patirti įvairių, dažnai gana keistų patirčių. „Paskaitai, pamatai ir pats jautiesi pabuvęs tame krašte. Tai nemokamas būdas keliauti“, – sako O. Gasanovas, ypatingai besidžiaugiantis, kad aistra keliauti jam pavyko užkrėsti ne tik daugelį žmonių, bet ir savo mamą. Jau netrukus su DELFI skaitytojais ir portalo sekėjais socialiniame tinkle „Facebook“ Orijus sveikinsis live transliacijos iš Tokijo metu.

Keliauti su naujuoju DELFI kanalu kviečia ir šiuo metu Taivane viešintis J. Laukaitis. „Jei visi žmonės praleistų bent šiek tiek laiko keliaudami po pasaulį ir pažintų jį geriau, pasaulis būtų daug gražesnė vieta, kur žmonės būtų tolerantiškesni, supratingi ir pagarbūs. Labai džiaugiuosi, kad dirbu su DELFI ir turiu galimybę pasakoti tautiečiams apie savo keliones, dalintis įspūdžiais ir įkvėpti juos pažinti šį nuostabų pasaulį, kuriame gyvename“, – sako jis.

Netrukus savo kurtu turiniu dalinsis ir kitos žinomos keliaujančios asmenybės bei išskirtinių projektų autoriai. Prie DELFI kanalo „Kelionės“ jau prisijungė tinklaraščių „Pažink užsienį“, „Mano Kreta“, „Postcard From“, „Backpackers“, „Toli nuo namų“, „Where to Go“ kūrėjai.

Kanale DELFI „Kelionės“ – penkios rubrikos: „Po Lietuvą“, „Per Europą“, „Platus pasaulis“, „Naujienos“ ir „Patarimai“. Pirmieji kanalo ambasadoriai ir keliautojai jau netrukus pristatys savo naujausių kelionių įspūdžius specialiuose dienoraščiuose, vaizdo siužetuose ir live transliacijose iš skirtingų pasaulio kraštų.

Be to, DELFI „Kelionės“ ypatingą dėmesį skirs keliavimui po Lietuvą, neatrastų vietų paieškoms ir įdomiam laisvalaikio praleidimui Tėvynėje. Juk retas susimąsto, kad ir pas mus apstu stulbinančių gamtos kampelių, paslaptimis apgaubtų dvarų ir įdomių maršrutų, kuriais galima paįvairinti savaitgalius.

„Griauname mitus, kad apie keliavimą įdomiai, naudingai rašo tik pavieniai tinklaraščiai ar užsienio žiniasklaida. DELFI „Kelionės“ suvienys visus: kelionių profesionalus ir entuziastus, atskleis, kaip keliauja žinomi žmonės ir tik pirmuosius žingsnius žengiantys pasaulio atradėjai. Lietuvą ir pasaulį kviesime pažinti pristatydami įdomiausius maršrutus, kelionių kryptis, dalindami naudingus patarimus iš pirmų lūpų, atrinkdami kulinarines rekomendacijas, pasakodami negirdėtus pojūčius ir potyrius, praplėsdami keliavimo sąvoką“, – pasakoja DELFI grupės rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)