Pirmas kelias dienas važiavau iš Ho Chi Minh (didžiausio miesto Vietname, kuris yra pietų Vietname) iki Da Lat (įžymaus Vietnamo kalnų miesto, kuriame daug krioklių). Pakeliui užsukau į labai populiarų kurortą Mui Ne – kur daugelis užsieniečių atvyksta kaituoti, kadangi oras visada puikus.

Pagaliau atvykęs į Da Lat miestą nusprendžiau apsistoti populiariame viešbutyje, kuris vadinasi „Crazy House“ (lietuviškai „Išprotėjęs namas“). Jį pastatė 1990 metais ir jis žinomas kaip vienas keisčiausių viešbučių pasauly. Interjeras ir eksterjeras primena gamtą, kadangi visi kambariai pavadinti gyvūnų vardais (tarkime aš gyvenau kengūros kambary), taip pat yra daug medžių, olų ir kt. gamtos motyvų. To viešbučio kaina yra 35 eurai nakčiai, kas Vietname yra labai brangu, tačiau tikrai nesigailėjau, kad ten apsistojau 2 naktim. Buvo tikrai labai keista ir įdomi patirtis.

Keistąjį viešbutį, pasilankymą prie krioklių ir naktiniame turguje pamatysite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją