Indijos ambasadorius Lenkijai ir Lietuvai Ajay Bisaria kartu su Indijos Garbės konsulu Lietuvai Rajinder Kumar Chaudhary sveikino atvykusius garbės svečius, tarp kurių buvo Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, kultūros ministras Šarūnas Birutis, Vilniaus universiteto rektorius prof. Artūras Žukauskas, Indijos-Baltijos prekybos rūmų vadovas Gediminas Citukas, publicistė Edita Mildažytė bei Užsienio reikalų ministerijos, ambasadų ir konsulatų atstovai. Tačiau daugiausiai nuostabos sulaukusiu svečiu tapo tiesiai iš filmavimo aikštelės atvykęs žymus Bolivudo aktorius Sanjay Dutt.

Jo ekselencija Ambasadorius Ajay Bisaria pasidžiaugė, kad Indija įžengia į septintąjį savo nepriklausomybės dešimtmetį ir aukštai kelia galvą, užimdama sparčiausiai besivystančios šalies statusą.

Svečiai mėgavosi ne tik indiškais valgiais, bet ir žymių klasikinio šiaurės Indijos kathak stiliaus atlikėjų Sonali Sharma ir Harish Gangani pasirodymu. Vilniečiai ir sostinės svečiai šį pasirodymą taip pat galės išvysti visiškai nemokamai rugsėjo 6 d. 18.00 val. Vilniaus universiteto Teatro salėje (Universiteto g. 3, Vilnius).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)