15
Kitas

3. Užgavėnės, Naujasis Orleanas

1. Išdykusi Kopenhaga
Kopenhaga, Danija (spalis)

Keliauk į Kopenhagą su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Kiekvienai keistenybei, apie kurią tik svajojote, Danijos sostinė turi paruošusi po visą prekystalį... Čia tikrai netrūks dildo, botagėlių, odinių kostiumų ir latekso, kadangi festivalis orientuojasi į kraštutinio seksualumo subkultūrą ir atvirai diskutuoja apie tai, ką kiti ryžtųsi išbandyti tik tamsiame rūsyje.

Tie, kuriems labiau patinka paprastas seksas be skausmo ir uniformų, galės paganyti akis į striptizo šokėjas ar pasimėgauti gausybe porno vaizdelių.

Ieškokite: kam tatuiruotės tėra vaikų žaidimai, pravartu pažiūrėti į tikrų kūno meistrų piercingą, kūno modifikacijas ir implantus, kurie bet kokį skeptiką paliks be žado.

2. Gatvės paradas
Ciurichas, Šveicarija (rugpjūtis)

Keliauk į Ciurichą su Perpasaulį.lt! Geriausių skrydžių pasiūlymų ieškok čia.

Nors oficialiai tai nėra sekso festivalis, šis paradas pakankamai pašėlęs, kad taptų puikia vieta erotiškiems užsiėmimams. Tai - vienas didžiausių pasaulyje techno muzikos festivalių, organizuojamų jau mažiausiai du dešimtmečius.

Kasmet čia susirenka apie milijoną prakaituotų ir seksualiai nusiteikusių jaunų suaugusiųjų – tiek dieną, tiek naktį jie šoka miesto gatvėse ir prie didžiojo miesto ežero, nesidrovėdami mylėtis viešose vietose... O policija? Policija tiesiog ramiai žiūri į šį aistringą meilės paradą. 

Ieškokite: geriausių transo, techno, house muzikos didžėjų gyvo garso pasirodymų.

15
Kitas

3. Užgavėnės, Naujasis Orleanas