Štai keli oyster.com parinkti pasaulio kampeliai, kuriuose šiuo metu saulutė tikrai šildo tiek, kad maža nepasirodys!

Kauai

Kodėl mes mylime Kauai: Kauai yra mažiau išvystytas, nei jo populiarieji kaimynai Oahu ir Maui, ir, neabejotinai, gražesnis. Jo prabangią teritoriją, ramius paplūdimius ir stulbinamas uolas galėjote išvysti daugelyje Holivudo filmų, kur buvo vaizduojamas laukinis, nežemiškas rojus.

Indiana Džounsas ir dingusios Sandoros skrynios ieškotojai, Juros periodo parko filmai ir 2005 metų King Kongo versija buvo nufilmuoti čia. 10 mylių Waimea kanjonas, lavos akmenų jūros baseinas Queen’s Bath ir atokios Na Pali pakrantės aukštos uolos yra vienos gražiausių natūralių vietų pasaulyje.

Kur apsistoti: St. Regis Princeville

251 kambarių St. Regis Princeville yra laikomas prabangiausia Havajų vieta. Pažvelgus į pribloškiančius Hanalei Bay vaizdus, su tuo sunku nesutikti. Svečiai gali tikėtis šilto, rafinuoto dekoro, apartamentų su liokajais, pasaulinės klasės golfo laukų ir įsimintinų pusryčių, patiekiamų terasoje su nuostabiais vaizdais į vandenyną.

Belizas

Kodėl mes mylime Belizą: Belizas garsėja tarp mėgėjų nardyti, nes tai viena geriausių tam skirtų vietų pasaulyje. Belizo barjerinis rifas yra antrasis po Didžiojo barjerinio rifo, esančio prie Australijos.
Lankytojai čia gali išvysti vėžlius (žaliuosius ir kietaodžius), ūsuotuosius ryklius, rajas ir begalę tropinių žuvų. Nardytojai plūsta į Didžiąją Mėlynąją skylę – didelę karstinę daubą. Mus nepaprastai žavi vešlūs šalies atogrąžų miškai bei Majų griuvėsiai.
Belizas

Kur apsistoti: Blancaneaux Lodge

Vienas iš dviejų prabangių viešbučių Belize, priklausantis filmų režisieriui Francis Ford Coppola. Blancaneaux Lodge įsikūręs prabangioje vešlioje vietoje šalia upelio Mountain Pine Ridge rezervate. Šioje nuostabioje priebėgoje rasite begalę pramogų (net ir arklides) bei nuostabias medines cabanas su palmių lapų stogais ir prabangų kaimišką dekorą su spalvinga Gvatemalos tekstile. Čia yra du baseinai, kurių vienas yra šildomas ir žvelgiantis į upelį.

Los Cabos

Kodėl mes mylime Los Cabos: Įsikūręs pačiame Baja California gale, Los Cabos garsėja savo gruoblėtomis į vandenyną žvelgiančiomis uolomis bei krūmais apaugusiomis kalvomis. Čia surasite daug golfo kursų, restoranų, barų ir prabangių viešbučių. Begalė paplūdimių suteikia begalę galimybių įvairiems lauko sportams, įskaitant sportinę žvejybą, plaukiojimą su akvalangu, banglenčių sportą ir nardymą.
Los Cabos, Meksika

Kur apsistoti: Esperanza Resort

Šis gražus ir prabangus 57 kambarių viešbutis yra vienas gražiausių Los Cabos bei siūlo mielą namų atmosferą. Dailūs ir erdvūs kambariai (apie 925 kvadratinės pėdos) yra dekoruoti tradiciniu Baja stiliumi su autentiškais meno kūriniais bei medžio dirbiniais.

Čia taip pat rasite aukščiausios klasės elektroniką bei dekadentiškas vonias (kai kurios net su Jacuzzi), tačiau svarbiausios čia terasos – iš visų bent dalinai matomas vandenynas (o daugelyje nuo vaizdų net išsižiosite), be to, kai kuriose yra ir Jacuzzi.

Paplūdimys yra nuošalus ir puikus, tačiau dėl didelių bangų ir gruoblėtų uolienų jis nėra tinkamas maudynėms. Tačiau viešbučio baseinai verčia iš koto, o baseino patarnautojai kas valandą siūlo nemokamas vaišes (ledus ir šviežius vaisius).

Jamaika

Kodėl mes mylime Jamaiką: Draugiški vietiniai, vytinta vištiena, regi muzika ir žydras, žydras bei šiltas vandenynas… Tad kas gi čia gali nepatikti?
Jamaikos paplūdimys
Šioje atsipalaidavusioje saloje yra gamtos stebuklų (Dunn upės kriokliai), lauko pramogų (nardymas po uolomis), laukiniai vakarėliai (tiems, kas to nori) ir begalė atpalaiduojančių, nuostabių paplūdimių (Seven Mile Beach ir Frenchman’s Cove).
Jamaika

Kur apsistoti: Half Moon

Jis traukia visus: nuo Karalienės Elžbietos iki 50 Cent. Half Moon rasite nesenstančią, santūriai demonstruojamą prabangą (net gi barą baseine). Įsikūręs daugiau nei 400 akruose (įskaitant dvi mylias paplūdimio), 230 kambarių viešbutis siūlo paslaugų aptarnavimą, kokybišką virtuvę ir, rodos, neribotas pramogas - įskaitant golfą bei jodinėjimą žirgais.

Bermudai

Kodėl mes mylime Bermudus: Šioje paplūdimių juostoje su rausvu smėliu ir turkio spalvos vandeniu tebėra nemažai britiškų tradicijų (teisėjai tebedėvi perukus), plaukioti su akvalangu čia puiku, o golfas – nuostabus.

Kur apsistoti: Cambridge Beaches Resort & Spa

Šis 96 kambarių 30 akrų užimantis viešbutis pralenkia beveik visus kitus viešbučius Bermuduose, nes čia kreipiamas dėmesys į stilių ir rafinuotumą. Žinoma, teks sumokėti didžiausią kainą saloje, kad juo pasimėgautumėte.

Tačiau su jo dviem pribloškiančiais baseinais, puikiu spa, keturiais privačiais paplūdimiais, trimis restoranais ir gražiausiai sutvarkytomis apylinkėmis, suprasite, kad tai verta investicija.

Riviera Maya

Kodėl mes mylime Riviera Maya: Ši pakrantė tarp Kankūno ir Tulumo garsėja savo naktiniu gyvenimui ir paplūdimiais — jau nekalbant apie galimybę plaukioti su akvalangu (antras didžiausias pasaulyje koralinis rifas yra netoli kranto) ir archeologinius radinius (kai kurie net 7 amžiaus).
Riviera Maya

Kur apsistoti: Banyan Tree Mayakoba

Kaip galima tikėtis iš itin prabangaus Banyan Tree pavadinimo, Banyan Tree Mayakoba yra vienas populiariausių Playa del Carmen. Visose 164 vilose yra blizgantis Azijos įkvėptas dekoras ir Meksikos tekstilės dirbiniai, be to, dideli dušai, gilūs baseinai, puikios vejos, vidiniai kiemeliai su hamakais, vonios lauke bei barai su gausiu gėrimų pasirinkimu.
Riviera Maya

Balto smėlio paplūdimys ir į lagūna panašus baseinas puikiai dera prie aplinkinės gamtos. Jei trokštate prabangiausio spa, begalės pramogų lauke — tokių kaip golfas, plaukiojimas su akvalangu ir eko turai — bei puikaus maisto, šiame viešbutyje nerasite prie ko prikibti.

Buenos Airės

Kodėl mes mylime Buenos Aires: Argentinos sostinėje Buenos Airėse rasite daugelį Argentinos tradicijų ir skiriamųjų ženklų: gatves, puoštas parrillas, restoranus, patiekiančius žymiąją Argentinos jautieną, prabangias parduotuves, parduodančias odinius drabužius ir garsių dizainerių kūrinius, naktiniame gyvenime dominuojantį tango ir Evitos „Don’t Cry for Me Argentina“ balkoną, žvelgiantį į centrinę aikštę Plaza de Mayo. Tai, kam iš tiesų sunku atsispirti - nuostabi vietinė architektūra ir klestinti kavinių kultūra.
Buenos Aires

Kur apsistoti: Legado Mitico Buenos Aires

Šiame žavingame, aukštesnio lygio viešbutyje jausitės kaip privačiame name, nes čia yra tik 11 gražių, individualiai dekoruotų kambarių su kietmedžio grindimis, patogiomis lovomis ir puikiais patogumais. Kiekvienas kambarys skirtas žymiai istorinei Argentinos asmenybei — pavyzdžiui, Evita Peron, Che Guevara, General San Martin ir Mafalda — todėl yra atitinkamai dekoruotas.

Jauki biblioteka yra puiki vieta atsipalaiduoti po ilgos dienos apžiūrinėjant įžymybes, o šiltesniais mėnesiais verta keliauti ant stogo, kur rasite karštą vonią šešiems asmenims ir patogius fotelius.