Šiemet pietus ir vakarienes vilniečiams ir miesto svečiams ruoš garsaus prancūzų restorano „La Gernouillèrie“ virtuvės šefas ir savininkas Alexandre Gauthier, Vilniaus „Kempinski“ restorano „Telegrafas“ šefas Ciaran Ganty, tarp jaunųjų Baltijos šalių šefų išskiriamas Mihkel Heinmets, vadovaujantis prabangiems restoranams - „Degustare“ Rygoje ir „Wiegand“ Taline, bei vienintelio Vilniuje specializuoto žuvies ir jūros gėrybių restorano „Žuvinė“ šefas Algirdas Gečas.
Praėjusį rudenį Vilniuje atidaryto restorano „Kempinski Hotel Cathedral Square“ virtuvės šefas Ciaran Gantly, daugiau nei 12 metų dirbo prabangių 4-5 žvaigždučių viešbučių tinkluose (Miunchene, Ciuriche, Tbilisyje, Maskvoje, Dubline, Aukštuosiuose Tatruose) ir yra vaišinęs ne vieną įžymybę, tarp kurių - Bilas Klintonas, Michailas Gorbačiovas, Helmutas Kohlis, Monako princas Albertas II, Stingas, Maiklas Džeksonas, Tina Turner ir kiti.
C.Gantly europietiškos virtuvės pagrindus inovatyviai jungia su vietiniais produktais, ypač didelį dėmesį skirdamas sezoniniams ir šviežiems ingredientams. Daugiausiai gamindamas europietiškos virtuvės patiekalus, „Kempinski“ restorano Vilniuje šefas nepamiršta ir lietuviškų skonių bei gimtosios Airijos patiekalų.