Apgyvendinimas: viešbutyje "BALI STAR HOTEL".
Maitinimo tipas: pusryčiai-vakarienė.
Kelionės trukmė: 7 nakvynės.
IŠVYKIMO DATA: 2012 m. gegužės 20 d.

Taip pat: kelionė lėktuvu Vilnius - Heraklionas - Vilnius, pervežimas iš oro uosto į viešbutį ir atgal, įskaičiuota ir gido paslauga.

********** TAISYKLĖS ***********

Registracija vyksta iki gegužės 17 dienos. Registruotis gali ir nepilnamečiai, tačiau laimėjimo atveju į kelionę jie galės vykti tik su vienu iš tėvų ar globėjų.

Gegužės 17 d. skelbiamas atsitiktine tvarka išrinktas nugalėtojas, su kuriuo susisieks „Tez Tour“ atstovai ir aptars su kelione susijusius klausimus.

Kelionių organizatorius „Tez Tour“ įsipareigoja įteikti prizą nugalėtojui su visais aukščiau išvardintais punktais. Už visus galimus nesklandumus, susijusius su kelionės organizavimu, atsako tik „Tez Tour“, tačiau jeigu laimėtojas pats negalės vykti į kelionę, prizas nebus keičiamas į pinigus, kelionės data nebus koreguojama.

Jeigu laimėtojas į kelionę vykti negalės, atsitiktine tvarka iš visų užsiregistravusių DELFI skaitytojų bus išrinktas kitas nugalėtojas.

Prizo nebus galima dovanoti kitiems asmenims.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)